Στο Λονδίνο ο Τσαβούσογλου – Τι συζήτησε με τον Βρετανό ομόλογό του
Ο επικεφαλής της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής ο οποίος στη συνέχεια πέρασε στο Υπουργείο Εξωτερικών και συναντήθηκε εδώ με τον Βρετανό ομόλογο του Ράαμπ.
Τις επαφές του στην Αγγλία, όπου και μετέβη την Τετάρτη για επίσκεψη εργασίας, ξεκίνησε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας συναντήθηκε πρώτα με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ηνωμένου Βασιλείου-Τουρκία Τζέφρι Ντόναλτσον.
Ο επικεφαλής της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής ο οποίος στη συνέχεια πέρασε στο Υπουργείο Εξωτερικών και συναντήθηκε εδώ με τον Βρετανό ομόλογο του Ράαμπ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες στη συνάντηση των δυο αντρών που διήρκησε περίπου 2 ώρες εκτός από τις διμερείς σχέσεις Τουρκίας-Αγγλίας πριν και μετά από το Brexit συζητήθηκαν ο τουρισμός, η μάχη κατά του νέου κοροναϊού, καθώς και επίκαιρα περιφερειακά και διεθνή ζητήματα.
Στο πλαίσιο των επαφών του ο Τσαβούσογλου αναμένεται να συναντηθεί και με την Υπουργό Άνευ Χαρτοφυλακίου της Αγγλίας αρμόδια για την Ευρώπη Ουέντι Μόρτο.
- Συνταγή: Ριζότο γλυκοπατάτας
- Γεμάτες με τοξικές στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ – Χιλιάδες στρατιωτικοί μολυσμένοι
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα

