Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
8 Ιουλίου 1999 : Η ημέρα όπου ο Τζιοβάνι ντύθηκε στα ερυθρόλευκα

8 Ιουλίου 1999 : Η ημέρα όπου ο Τζιοβάνι ντύθηκε στα ερυθρόλευκα

Μια από τις σημαντικότερες μέρες στη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού είναι η 8η Ιουλίου 1999, καθώς ο βραζιλιάνος «μάγος» Τζιοβάνι υπέγραψε στους Ερυθρόλευκους προκαλώντας έκρηξη ενθουσιασμού στον κόσμο της ομάδας

Ήταν 8 Ιουλίου 1999 όταν έγινε και επίσημα κάτοικος Πειραιά ο βραζιλιάνος παικταράς της Μπαρτσελόνα Τζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα με το μυθικό ποσό των 4 δισεκατομμυρίων δραχμών τότε.

Η μεταγραφή του «μάγου» είναι μια από τις σπουδαιότερες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και στις τάξεις του κόσμου των ερυθρολεύκων επικρατούσε φρενίτιδα ενθουσιασμού για την επικείμενη μεταγραφή.

Ο Τζιοβάνι υπέγραψε στον Ολυμπιακό σαν σήμερα πριν από 21 χρόνια και στη χώρα μας κατέφθασε ένας από από τους κορυφαίους παίκτες ολόκληρου του πλανήτη εκείνη την εποχή.

Ο Βραζιλιάνος προσγειώθηκε στο παλαιό αεροδρόμιο οκτώ ημέρες αργότερα και οι φίλοι των Πειραιωτών «γκρέμισαν» τον αερολιμένα του Ελληνικού, προκειμένου να υποδεχτούν το μάγο που έμελλε να μείνει για πάντα στις καρδιές των απανταχού Ολυμπιακών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024