Κεραμέως : Θυμίζουν μαφιόζικη ταινία οι αποκαλύψεις Καλογρίτσα
«Είναι σοκαριστικές οι αποκαλύψεις και για το παραδικαστικό κύκλωμα και για το ρόλο του συγκεκριμένου πρώην υπουργού και δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα, καθώς εμφανίζεται ως πρωταγωνιστής πρωτοφανών και θεσμικών παρεμβάσεων» δήλωσε η Νίκη Κεραμέως σχετικά με τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για τον Νίκο Παππά αλλά και το παρακράτος που λειτουργούσε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ
«Είναι σοκαριστικές οι αποκαλύψεις και για το παραδικαστικό κύκλωμα και για το ρόλο του συγκεκριμένου πρώην υπουργού και δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα, καθώς εμφανίζεται ως πρωταγωνιστής πρωτοφανών και θεσμικών παρεμβάσεων» δήλωσε η Νίκη Κεραμέως σχετικά με τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για τον Νίκο Παππά αλλά και το παρακράτος που λειτουργούσε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
«Όταν ακούω όλες αυτές τις αποκαλύψεις Καλογρίτσα έχω την αίσθηση ότι παρακολουθούμε κάποια μαφιόζικη ταινία», ανέφερε η υπουργός Παιδείας μιλώντας στον Antenna.
«Τίθεται και ένα ευρύτερο ζήτημα που αφορά τη λειτουργία του κράτους, τη διάκριση των εξουσιών. Όλα αυτά φαίνεται να τίθενται εν αμφιβόλω σε ένα πραγματικό παρακράτος που εμφανίζεται να είχε στηθεί όλο αυτό το διάστημα. Νομίζω ότι οφείλονται απαντήσεις σε όλα αυτά τα τεράστια ζητήματα που έχουν τεθεί και πραγματικά προκαλούν σοκ οι αλλεπάλληλες αποκαλύψεις», επεσήμανε η κ. Κεραμέως.
Την Παρασκευή αναρτώνται οι βαθμολογίες
Την ερχόμενη Παρασκευή, 10 Ιουλίου, θα αναρτηθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ για τα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού, ανέφερε η κ. Κεραμέως. «Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις ολοκληρώνονται στις 13 Ιουλίου με τα ειδικά μαθήματα και δρομολογούνται όλα για να γίνει η ανακοίνωση των βαθμολογιών στα βασικά μαθήματα»πρόσθεσε και τόνισε ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις κύλησαν πολύ ομαλά παρά τις αντίξοες συνθήκες, τόσο για τους μαθητές, όσο και για τους εκπαιδευτικούς και το υπουργείο.
«Τα θέματα σε γενικές γραμμές θεωρήθηκαν βατά, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Δεν έχουμε εικόνα για το πού αναμένεται να κυμανθούν οι βάσεις» κατέληξε.
- Ιράν: Δεν χρειάζεται συμφωνία για να πάρει το απεμπλουτισμένο ουράνιο, λέει ο Τραμπ
- Συνάντηση της Περιφέρειας Αττικής και μελών της Ιεράς Συνόδου
- Νέες κυρώσεις για την Κούβα, τον πρόεδρο Ντίαζ-Κανέλ και την οικογένεια Κάστρο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Βρείτε «με ένα κλικ» πού είναι ο φάκελος
- Ανώτατο Δικαστήριο: Το Ισραήλ οφείλει να επιτρέψει στον Ερυθρό Σταυρό να επισκεφθεί Παλαιστίνιους κρατουμένους
- Diamond League Ρώμης: Στη δεύτερη θέση ο Τεντόγλου (vid)






