Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Folli Follie : Άρχισαν οι απολογίες των κατηγορουμένων

Folli Follie : Άρχισαν οι απολογίες των κατηγορουμένων

Ο ιδρυτής της εταιρείας Δημήτρης, η σύζυγος του Καίτη και ο γιος τους Τζώρτζης εμφανίστηκαν χθες στην 35η ανακρίτρια και ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν και να προετοιμάσουν την υπεράσπισή τους

Άνοιξε ο κύκλος των απολογιών των κατηγορουμένων για την υπόθεση της Folli Follie. Η δικαστική λειτουργός, η οποία διενεργεί την έρευνα αποστέλλει κλήσεις στους κατηγορούμενους στον κατάλογο των οποίων περιλαμβάνεται η οικογένεια Κουτσολιούτσου και ακόμα 27 άτομα.

Ο ιδρυτής της εταιρείας Δημήτρης, η σύζυγος του Καίτη και ο γιος τους Τζώρτζης εμφανίστηκαν χθες στην 35η ανακρίτρια και ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν και να προετοιμάσουν την υπεράσπισή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μόνο δύο κατηγορούμενοι δεν ανταποκρίθηκαν στην κλήση της ανακρίτριας. Με βάση τις ισχύουσες διατάξεις και οι δύο κινδυνεύουν με έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος τους, εάν δεν εμφανιστούν τις επόμενες ημέρες ενώπιον της ανακρίτριας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακρίτρια ,με βάση τα στοιχεία που συγκέντρωσε στο πλαίσιο της τακτικής ανάκρισης ,διεύρυνε τον αρχικό κύκλο των κατηγορουμένων και προσωποποίησε κατηγορίες σε βάρος κι άλλων προσώπων, πλην εκείνων που είχαν διωχθεί ποινικά από την Εισαγγελία Πρωτοδικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός των κατηγορουμένων έχει πλέον φτάσει στους 30.

Το κατηγορητήριο ,κατά περίπτωση, ανάλογα με τη θέση και τον ρόλο του κάθε ποινικά ελεγχόμενου προσώπου περιλαμβάνει μία σειρά από σοβαρά κακουργήματα όπως απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση, και πλαστογραφία.

Αμέσως μετά τις απολογίες του καθενός εκ των κατηγορουμένου, η ανακρίτρια από κοινού με τον αρμόδιο εισαγγελέα θα αποφαίνονται για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση.

Sports in

Τρέλα με Μαρινάκη στα αποδυτήρια – Η ξεχωριστή αγκαλιά στον Ελ Αραμπί

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την ιστορική πρόκριση των «ερυθρολεύκων», αποθεώθηκε και αποθέωσε τους παίκτες του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024