Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλειστικό MEGA : Νέα συγκλονιστική μαρτυρία θύματος του ψευτογιατρού

Αποκλειστικό MEGA : Νέα συγκλονιστική μαρτυρία θύματος του ψευτογιατρού

Δεκάδες μπουκαλάκια με βότανα. Γυάλινα, πλαστικά, σταγόνες. Όλα με αυτοσχέδιες ετικέτες και με οδηγίες για την δοσολογία

Δεκάδες μπουκαλάκια με βότανα. Γυάλινα, πλαστικά, σταγόνες. Όλα με αυτοσχέδιες ετικέτες και με οδηγίες για την δοσολογία.

Είναι οι εικόνες, που εξασφάλισε αποκλειστικά το MEGA, από τα σκευάσματα που προμήθευε ο ψευτογιατρός, σε ένα ακόμα θύμα του επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια, έναντι 42.000 ευρώ.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία γυναίκας που είχε διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας και μιλά για πρώτη φορά για την γνωριμία τους σε μοναστήρι και για το πώς τελικά, κατάφερε να την ξεγελάσει.

«Τον βλέπαμε πολύ συχνά στο μοναστήρι. Είχε τόσο κόσμο, χαμός γινότανε. Και τον είχαν οι καλόγριες μήπως περί πολλού. Μια φορά πήγα να μπω και είδα με τα μάτια μου ότι ο προηγούμενος που ήταν μέσα, του είχε αφήσει δύο πενηντάρικα πάνω στο γραφείο του. Μου λέει ‘είσαι πολύ τυχερή που με βρήκες τώρα και δεν έχεις ξεκινήσει ακόμα την θεραπεία που σου δώσανε’. Έβαλε στον υπολογιστή το CD της μαγνητικής, το είδε» λέει η γυναίκα.

Ακολούθησαν ραντεβού στο σπίτι της 34χρονης γυναίκας, όπου εκεί ο ψευτογιατρός, έλαβε τα πρώτα από τα τρία «πακέτα» των χρημάτων που είχε ζητήσει συνολικά.

«Ήρθε εδώ πέρα με δυο – τρεις σακούλες πλαστικά μπουκάλια, τα οποία τα χρέωσε 13.000 ευρώ, μου πέρασε στον υπολογιστή με στικάκι, την προετοιμασία που θα έκανα πριν ξεκινήσω την διατροφή και την θεραπεία που ήταν για τρεις μέρες νηστική, θεονήστικη όμως. Να παίρνω κάτι ζεόλιθους και κάτι περίεργα πράγματα με κάτι φακελάκια που παίρνουν 90 ευρώ» συμπλήρωσε.

Τα γραφεία του ψευτογιατρού

Η επόμενη περιγραφή του θύματος του ψευτογιατρού, έχει πολλά κοινά σημεία με τις περιγραφές άλλων θυμάτων. Η συνάντηση σε γνωστή ιδιωτική κλινική των Αθηνών, το ραντεβού σε γραφείο.

«Μας κλείνει ραντεβού για Αθήνα, στην (…) κλινική, μέσα σε ιατρείο, εννοείται έτσι; Όχι όπου κι όπου. Τον ζητήσαμε στην ρεσεψιόν, μας είπε μισό λεπτό, έρχεται αυτός, ήταν μόνος του και σε κάποια φάση μπαίνει και άλλος ένας γιατρός που πρέπει να ήταν δικό του το γραφείο, γιατί είχε και φωτογραφίες μέσα το γραφείο. Και τίποτα μας χαμογέλασε αυτός που μπήκε και ξαναβγήκε, δεν έκανε τίποτα».

Κι ύστερα την έστειλε σε άλλο διαγνωστικό κέντρο των Αθηνών για μία ακόμα «απαραίτητη» για εκείνον εξέταση. Και εκεί, εκτός από γραφείο, φαίνεται ότι του παρείχαν όλες τις διευκολύνσεις προκειμένου να μπορεί να δουλέψει σωστά.

«Μετά μας είπε ότι πρέπει να κάνεις μια θερμογραφία, και πήγαμε στην (…), φτάνουμε εκεί πέρα, ρωτάμε, για τον κύριο (όνομα γιατρού) έχουμε έρθει, μας λένε, ναι μισό λεπτό. Κατεβαίνει αυτός από πάνω, μας βρίσκει και λέει ‘θα σας κάνει εδώ πέρα η κοπέλα την εξέταση και μετά θα ‘ρθείτε πάνω στο γραφείο μου’. Και περνάμε στο γραφείο του κυρίου (όνομα γιατρού). Στέλνει, τον ανοίγει τον εσωτερικό υπολογιστή και του στέλνει η κοπέλα που μου την έκανε την εξέταση στον υπολογιστή του και μου την σχολιάζει μου λέει ‘να εδώ έχεις αυτό το πράγμα, εκεί έχεις το άλλο’».

Ευτυχώς, παρ’ ότι η γυναίκα δεν έκανε ποτέ τη θεραπεία που θα έπρεπε για την ασθένειά της, είναι καλά στην υγεία της. Αναγνώρισε τον ψευτογιατρό μόλις η φωτογραφία του δόθηκε στη δημοσιότητα και ήδη έχει απευθυνθεί στις Αρχές.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024