Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιταλία: Σταδιακή επιστροφή κόσμου στα γήπεδα τον Ιούλιο σκέφτεται ο Νταλ Πίνο

Ιταλία: Σταδιακή επιστροφή κόσμου στα γήπεδα τον Ιούλιο σκέφτεται ο Νταλ Πίνο

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Serie A, ο οποίος έκανε λόγο για πιθανή επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες από τον επόμενο μήνα.

Το ιταλικό ποδόσφαιρο επιστρέφει στην κανονικότητα με την ολοκλήρωση του Κυπέλλου Ιταλίας και τη διεξαγωγή των παιχνιδιών που απομένουν στο πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος της Serie A, Πάολο Νταλ Πίνο, επεσήμανε ότι η σταδιακή επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα δεν αποκλείεται να ξεκινήσει από τον επόμενο μήνα.

Ο 58χρονος παραχώρησε συνέντευξη στους «New York Times» όπου εξήγησε πως η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ιταλία έχει γίνει ελεγχόμενη και πως γι’ αυτό σκέφτονται στην ιταλική ομοσπονδία να κάνουν ένα βήμα μπροστά.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι αν η κατάσταση συνεχίσει να βελτιώνεται, η σταδιακή επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα θα είναι μία πραγματικότητα. Ίσως και από τον επόμενο μήνα».

Επίσης τόνισε πως η πανδημία έφερε πιο κοντά τους παράγοντες του ιταλικού ποδοσφαίρου, δημιουργώντας μια ενότητα που δεν είχε υπάρξει ξανά στο παρελθόν. «Υπάρχει ενότητα, όπως ποτέ άλλοτε. Δεν έχουμε υπόγεια παιχνίδια, όχι συζητήσεις όπου κριτικάρονται οι διαιτητές ή οι παίκτες. Απομακρύνθηκε όλη η ένταση. Ο COVID-19 άλλαξε πολλά πράγματα» ήταν τα λόγια του προέδρου της Serie A.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024