Το Empire State Building ετοιμάζεται για την μετά καραντίνα εποχή
Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση μόλις το 15% με 20% των 15.000 εργαζόμενων σκοπεύουν να επιστρέψουν στο γραφείο τους
Το σύμβολο της οικονομικής δύναμης της Αμερικής, το Empire State Building ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά.
Το ψηλότερο κτίριο του κόσμου για 41 χρόνια, έμεινε άδειο από την αρχή της πανδημίας και όπως όλα δείχνουν θα γεμίσει ξανά ζωή σύντομα.
Στη δεύτερη φάση της χαλάρωσης του lockdown οι εταιρείες που στεγάζονται στους 102 ορόφους του πύργου θα αρχίσουν να λειτουργούν ξανά, ωστόσο αρκετές έχουν επιλέξει την τηλεργασία για σημαντική μερίδα εργαζομένων.
Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση μόλις το 15% με 20% των 15.000 εργαζόμενων σκοπεύουν να επιστρέψουν στο γραφείο τους.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι είτε γυρίσουν τώρα είτε σε κάποιους μήνες οι εργαζόμενοι δεν θα νιώθουν πια το δέος που ένιωθαν κάποτε δουλεύοντας στο ψηλότερο κτήριο της πολιτείας.
Ο κοροναϊός έχει αλλάξει την καθημερινότητα των αμερικάνων και η Νέα Υόρκη ανήκει στις πολιτείες που δοκιμάστηκε έντονα από την πανδημία.
- Ζελένσκι: Δεν υπάρχει συμφωνία για τα εδάφη του Ντονμπάς – Θέλουμε απάντηση για τις εγγυήσεις ασφαλείας
- Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου των Μεντιλίμπαρ – Έσε για το ματς με την Καϊράτ
- Μια νέα διαδρομή στην ιστορία της Βέροιας
- Τουρκία: Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ με επίκεντρο την Αττάλεια
- «Ο δικός μας Μέσι»: Ενθουσιασμός στον κόσμο της Μπράιτον για τον Κωστούλα (pics)
- Κρήτη: Συλλαλητήριο αγροτών στο αεροδρόμιο Ηρακλείου – Δέχτηκαν επίθεση με χημικά από την αστυνομία