Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : Με απουσίες κόντρα στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης

ΠΑΟΚ : Με απουσίες κόντρα στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και ψάχνει νίκη, παρά τα πολλά προβλήματα, προκειμένου να πάρει προβάδισμα για τη δεύτερη θέση.

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου με 2-0, προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι και να παλέψει για τη δεύτερη θέση των πλέι οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο Δικέφαλο του βορρά αντιμετωπίζει στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Άρη και θέλει μόνο νίκη για να μην χάσει έδαφος στη μάχη με την ΑΕΚ για τη δεύτερη θέση. Οι ασπρόμαυροι δεν είναι σε καλή κατάσταση, όμως καλούνται να βρουν λύσεις και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

 Παράλληλα, ο Αμπέλ Φερέιρα που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, έχει να αντιμετωπίσει και πολλές απουσίες. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει ξανά τους Βιεϊρίνια και Πέλκα, ενώ εκτός είναι επίσης οι Ζαμπά, Μίσιτς, Κρέσπο, Αουγκούστο, και Βέρμπλουμ.

Αυτό σημαίνει ότι οι επιλογές του είναι συγκεκριμένες για τον καταρτισμό της ενδεκάδας και είναι οι εξής: Στο τέρμα ο Πασχαλάκης και μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά οι Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον και Γιαννούλης.

Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Εσίτι και Μαουρίτσιο, με την τριάδα μπροστά τους να αποτελείται από τους Τζόλη, Μπίσεσβαρ και Λημνιο, ενώ ο Άκπομ θα είναι στην κορυφή.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024