Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οριστική η επανέναρξη του NBA στις 30 Ιουλίου

Οριστική η επανέναρξη του NBA στις 30 Ιουλίου

Το NBA ήρθε σε συμφωνία με την Ένωση παικτών και το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου θα επιστρέψει οριστικά στις 30 Ιουλίου

Οριστική μορφή παίρνει η επανέναρξη του NBA. Η Λίγκα τα βρήκε με την Ένωση παικτών και το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου θα επιστρέψει ξανά στην δράση στις 30 Ιουλίου. Θυμίζουμε, πως το restart θα γίνει στο Ορλάντο με τη συμμετοχή 22 ομάδων.

Όπως ενημέρωσαν οι δυο πλευρές, με κοινή τους τοποθέτηση, καταρτίστηκε το πλήρες πλάνο για τη συνέχεια της σεζόν, με το πρώτο τζάμπολ να ορίζεται για τις 30 Ιουλίου.

Όσον αφορά τα γήπεδα όπου θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις, αυτά θα είναι τα Arena, Field House και Visa Athletic Center.

«Έχουμε συνεργαστεί με την NBPA ώστε να στοιχειοθετήσουμε ένα σχέδιο για το restart το οποίο θα δίνει προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια. Επιπλέον θα διατηρεί την ανταγωνιστική δικαιοσύνη και θα παρέχει μια πλατφόρμα για την αντιμετώπιση ζητημάτων κοινωνικής δικαιοσύνης» ήταν τα λόγια του Άνταμ Σίλβερ, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: «Είμαστε ευγνώμονες στη Disney για το ρόλο της να φιλοξενήσει και να καταστήσει δυνατό το restart του ΝΒΑ ενώ ευχαριστούμε τους υπαλλήλους της δημόσιας υγείας και τους ειδικούς των μολυσματικών ασθενειών που βοήθησαν στην καθοδήγηση της δημιουργίας ολοκληρωμένων ιατρικών πρωτοκόλλων και προστασίας».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024