Το NBA βρίσκεται σε φάση επανέναρξης, με την 30η Ιουλίου να είναι η ημερομηνία-ορόσημο για τη συνέχιση της σεζόν στο Ορλάντο.
Ωστόσο, μέχρι τότε υπάρχει δρόμος και καθημερινά προκύπτουν νέα δεδομένα στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου. Η Λίγκα ανακοίνωσε σήμερα (26/6) πως μετά από 302 τεστ που διεξήγαγε, βρέθηκαν 16 θετικοί παίκτες στον κοροναϊό. Ασφαλώς, όσοι βρέθηκαν θετικοί στον νέο ίο, θα τεθούν σε καραντίνα.
Να σημειωθεί, πως οι Νίκολα Γιόκιτς, Μάλκολμ Μπρόγκντον, Ντέρικ Τζόουνς Τζούνιορ και τρεις παίκτες των Κινγκς είχαν διαγνωστεί με κοροναϊό.
Θεωρείται δεδομένο, πως μετά και τη νέα συνθήκη που διαμορφώθηκε, θα ενταθούν οι… φωνές που δε θέλουν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Sixteen NBA players have tested positive for the coronvavirus of 302 players tested, sources tells ESPN.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.