Απίστευτη ουρά έχει σχηματιστεί από το πρωί στον Προμαχώνα, καθώς χιλιάδες Βαλκάνιοι περνούν τα σύνορα ώστε να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με το thestival.gr, η ουρά των ακινητοποιημένων οχημάτων ξεπερνά τα τρία χιλιόμετρα στο τελωνείο του Προμαχώνα Σερρών στα σύνορα με τη Βουλγαρία.
Οι τουρίστες έρχονται κυρίως από τη Βουλγαρία και τη Σερβία, αρκετοί εκ των οποίων διατηρούν εξοχικές κατοικίες στη Χαλκιδική.
Κύριοι προορισμοί τους αποτελούν επίσης, η Πιερία και η παραλία της Κατερίνης, η Καβάλα και η Θάσος, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που ταξιδέψουν ακτοπλοϊκώς για τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και συγκεκριμένα σε Λήμνο, Λέσβο και Χίο
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).