Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Lenny Kravitz «ροκάρει» στην νέα καμπάνια του οίκου Saint Laurent

Ο Lenny Kravitz «ροκάρει» στην νέα καμπάνια του οίκου Saint Laurent

Μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο σκηνικό μόδας, ο οίκος Saint Laurent αποκάλυψε το νεότερο αστέρι της καμπάνιας του για την σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020

Μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο σκηνικό μόδας, ο οίκος Saint Laurent αποκάλυψε το νεότερο αστέρι της καμπάνιας του για την σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020:

Ο βραβευμένος μουσικός με Grammy, Lenny Kravitz είναι ο νέος πρωταγωνιστής.

Γνωστός τόσο για τη μουσική του όσο και για το στιλ του που συνδυάζει τις ρίζες του στην Καραϊβική με ένα ρεπερτόριο R&B, ο Kravitz ταιριάζει άψογα με το ήθος του γαλλικού οίκου μόδας που επηρεάζεται από τη μουσική.

Οι ασπρόμαυρες εικόνες της καμπάνιας, υπό τη δημιουργική ματιά του σχεδιαστή Anthony Vaccarello και του φωτογράφου David Sims, ο Kravitz ποζάρει με ρούχα εμπνευσμένα από την ροκ φιλοσοφία του Saint Laurent .

Στη πρώτη φωτογραφία, ποζάρει νωχελικά με ένα tailored σακάκι πάνω από ένα σατινέ πουκάμισο, στενό μαύρο παντελόνι και γυαλιά ηλίου. Ενώ στην άλλη λήψη δείχνει τον καλλιτέχνη με ένα μακρυμάνικο λεοπάρ πουκάμισο, διακοσμημένο με ασορτί γραβάτα, μαύρο παντελόνι και μαύρες δερμάτινες μπότες. Στην συλλογή «Flaunting Saint Laurent’s Fall / Winter 2020», ο μουσικός πλημμυρίζει τις εικόνες με άφθονο κουλ και την μοναδική του γοητεία. Το σκουλαρίκι στην μύτη και τα αυτιά του, τα dreadlocks και το τατουάζ στον καρπό προσθέτουν επίσης πινελιές του προσωπικού του στυλ.

Ο Kravitz δεν είναι ξένος στη μαγεία των σχεδίων του Vaccarello, καθώς αυτός και η κόρη του, Zoë Kravitz, η οποία ήταν πρέσβειρα του οίκου για αρκετές σεζόν, εντοπίστηκαν μαζί στην πρώτη σειρά για την επίδειξη του οίκου στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024