Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ανήθικα μειονεκτήματα της Συριζανελικής Ψευδοαριστεράς

Τα ανήθικα μειονεκτήματα της Συριζανελικής Ψευδοαριστεράς

Έκδηλη είναι η αμηχανία, στο σύνολο σχεδόν των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

Ο τίτλος του σημερινού μου σημειώματος, κατ’ αρχήν φαίνεται σαν παράφραση του παραπλανητικού δόγματος «τα ηθικά πλεονεκτήματα της Αριστεράς».

Εν τούτοις, μετά από 10 και πλέον χρόνια κατά συρροήν της ηθελημένης πολιτικής ασάφειας και εμπαιγμών της ελληνικής κοινής γνώμης, από τους επίορκους του προοδευτικού κινήματος και τους ακροδεξιούς τους εταίρους τους (Ανεξάρτητοι Έλληνες=Π. Καμμένος), μετά λοιπόν από τις κατά συρροήν πολιτικές απάτες του πρωτόγνωρου μορφώματος των Συριζανέλ, οι φορείς αυτής της αναμπουμπούλας πετούν τις μάσκες τους και ετοιμάζονται να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό. Εκόντες άκοντες.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής και της ανοχής των παραπλανημένων Ελλήνων ήταν ο αποκαλυπτικός τηλεοπτικός διάλογος του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, με τον τέως υπουργό Νίκο Παππά του ΣΥΡΙΖΑ όπου:

–     Ο Νίκος Παππάς, ορθά κοφτά μιλάει για την αδήλωτη εισροή πακτωλού χρημάτων στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό αποδέκτη τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

–     Ζητείται να στοχοποιηθεί αναίτια και ποινικά η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι. «Αρκεί ο δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρος να καταθέσει ψευδώς εναντίον της».

–     Καταγγέλλεται ότι η σύζυγος του Π. Καμμένου μεθόδευσε διωγμούς δημοσιογράφων.

Ο Σάμπυ Μιωνή αιτιολογεί την κατάθεση της μαγνητοφωνημένης συζήτησης, με τον Νίκο Παππά, στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τα περαιτέρω. Δηλαδή την ανάθεση της διερεύνησης της υπόθεσης από την εισαγγελική και ανακριτική αρχή. Με απώτερο στόχο την Εξεταστική Επιτροπή και το Ειδικό Δικαστήριο και μάλιστα με διευρυμένο κατηγορητήριο και σε άτομα και σε παράνομες πράξεις. Στο σημείο αυτό δεν αποκλείεται η διεύρυνση του κατηγορητηρίου να επεκταθεί και στον ίδιο τον κ. Αλέξη Τσίπρα.

Η αμηχανία των βουλευτών

Έκδηλη όμως είναι η αμηχανία, στο σύνολο σχεδόν των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Η ομάδα των 53 ταλαντεύεται, μεταξύ της σιωπής και της αναμονής, στις εξελίξεις. Οι Προεδρικοί, μολονότι γνώστες της συνομιλίας Παππά-Μιωνή, προσποιούνται στην πλειονότητά τους άγνοια. Ή προχωρούν σε μη πειστικές διευκρινίσεις.

Ο ίδιος ο Νίκος Παππάς διαστρεβλώνει όσα δηλώνει στη μαγνητοφωνημένη συζήτηση, ταυτίζοντας από δήθεν διάθεση «αστεϊσμού» το πρόσωπο του Παπαγγελόπουλου με τον ίδιο τον Μιωνή. (Με άλλα λόγια μας δουλεύει…)

Το πρώτο συμπέρασμα από αυτή την προδικαστική Βαβυλωνία του ΣΥΡΙΖΑ, στο σοβαρότατο αυτό θέμα, είναι ότι σχεδόν το σύνολο των βουλευτών του κόμματος, το ενδιαφέρει όχι τόσο η πρόοδος του έργου της Προανακριτικής Επιτροπής, όσο η διατήρηση της καρέκλας… Και αυτό, ενώπιον του κινδύνου να ευρεθούν εκτός κοινοβουλευτικού νυμφώνος, σε περίπτωση αιφνιδιαστικών εκλογών!

Και τώρα, λίγα λόγια για τη στάση του ελληνικού λαού, στις νέες αυτές αποκαλύψεις. Η Ελληνική Κοινή Γνώμη, το μόνο που αναμένει, είναι η κατά το δυνατόν ταχύτερη επιβεβαίωση, ή αναίρεση του περιεχομένου της συζήτησης Παππά-Μιωνή.

Ενδομύχως όμως, οι περισσότεροι έλληνες αντιμετωπίζουν με δυσφορία τη διαιώνιση του καθεστώτος του Ειδικού Δικαστηρίου και την μη παραπομπή των κατηγορουμένων υπουργών στους φυσικούς δικαστές, όπως άλλωστε αυτό επιβάλλεται εν ονόματι της ισονομίας και ισοπολιτείας των Ελλήνων, από το Σύνταγμά μας.

Όμως και αυτό το ταλαίπωρο Σύνταγμά μας από τη μία επιβάλλει για όλους τους πολίτες την 20ετή παραγραφή στα κακουργήματα και ο ίδιος αυτός καταστατικός χάρτης δημιουργεί στις διατάξεις του μικρά «παρασυντάγματα» με την πενταετή παραγραφή στα κακουργήματα των υπουργών!

Ας μη παραξενευόμαστε λοιπόν, όταν με το τέχνασμα της σύντομης παραγραφής ακόμη και στη σημερινή Βουλή μοστράρουν πρόσωπα που γλίτωσαν της φυλακής τα σίδερα…

Τέλος, ας δοθεί η πρέπουσα λύση, στο θέμα της διάθεσης των 20 εκατομμυρίων ευρώ, για τη διαφωτιστική καμπάνια στα ΜΜΕ, για την αντιμετώπιση του Covid-19. Η μόνη λύση: Δημοσιότητα και τίποτε άλλο!

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024