Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έτοιμη για την κατάκτηση του τίτλου η Λίβερπουλ (4-0)

Έτοιμη για την κατάκτηση του τίτλου η Λίβερπουλ (4-0)

Η αρμάδα του Κλοπ διέλυσε την Κρίσταλ Πάλας και περιμένει αύριο την Τσέλσι να «χαράξει» το όνομα Λίβερπουλ στο τρόπαιο της Premier League

Απλά, λιτά και κατανοητά: Τα λέει άλλωστε όλα, το τελικό 4-0 επί της Κρίσταλ Πάλας. Με Αλεξάντερ Άρνολντ (23), Σαλάχ (44΄), Φαμπίνιο (55΄) και Μανέ (69΄). Η ασταμάτητη Λίβερπουλ έκανε ένα ακόμη βήμα για τον τίτλο.

Και από αύριο και όλας μπορεί να είναι και τυπικά πρωταθλήτρια. Αρκεί το Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι να ολοκληρωθεί είτε με νίκη των γηπεδούχων, είτε με ισοπαλία. Αν συμβεί αυτό οι Reds που είναι ήδη στους 86 βαθμούς τελειώνει και «μαθηματικά» τη δουλειά. Επτά αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Στα υπόλοιπα αποψινά ματς της 31ης αγωνιστικής για την Premier League: Η Γουλβς πέτυχε μια ακόμη νίκη (1-0 τη Μπόρνμουθ) και συνεχίζει να συγκατοικεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-0 τη Σέφιλντ) στη 5η θέση της βαθμολογίας (49β, δύο λιγότερους από την 4η Τσέλσι).

Η Έβερτον πέρασε από την έδρα της Νόριτς (0-1), ενώ Νιουκάστλ και Άστον Βίλα τα μοιράστηκαν όλα (1-1) στο Σεντ Τζέημς Παρκ.

Αύριο εκτός από τη μεγάλη αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Σίτι, υπάρχουν ακόμη οι αναμετρήσεις Μπέρνλι-Γουότφορντ και Σαουθάμπτον-Άρσεναλ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024