Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ψευτογιατρός : Συγκλονιστικές οι νέες μαρτυρίες που έρχονται στο φως

Ψευτογιατρός : Συγκλονιστικές οι νέες μαρτυρίες που έρχονται στο φως

Ο πατέρας ενός από τα δύο παιδιά που τελικά κατέληξαν, περιγράφει στο MEGA αντιδράσεις απίστευτου εμπαιγμού και κυνισμού εκ μέρους του ψευτογιατρού.

Συγκλονιστικές είναι οι αφηγήσεις των ανθρώπων που έπεσαν στα δίχτυα του ψευτογιατρού και ανασυνθέτουν στιγμιότυπα από τη δράση του. Ο πατέρας μάλιστα του ενός από τα δύο παιδιά που τελικά κατέληξαν, περιγράφει αντιδράσεις απίστευτου εμπαιγμού και κυνισμού.

Το ένα μετά το άλλο ανοίγουν τα στόματα γύρω από την δράση του Νίκου Κοντοστάθη που σύμφωνα με τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν, παρίστανε τον γιατρό αποκομίζοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ενώ οδήγησε στον θάνατο τουλάχιστον τρεις ανθρώπους.

Εμπαιγμός ασθενών και γονέων

Τα όσα καταθέτει ο πατέρας ενός εκ των δύο παιδιών που φαίνεται πως έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας του ψευτογιατρού, συγκλονίζουν. Μιλώντας στους αστυνομικούς, ο άτυχος πατέρας περιέγραψε την κυνική αντίδραση του Κοντοστάθη, όταν τον ενημέρωσαν πως ο οργανισμός του παιδιού του αντιδρούσε στην υποτιθέμενη αγωγή.

«Στη συνέχεια, το παιδί μου αντιδρά καθώς η θεραπεία, του προκαλεί εμετούς και ζάλη. Ενημερώνουμε τον Κόντο για τις ενοχλήσεις που είχε το παιδί και η απάντησή του σε αυστηρό ύφος ήταν ότι ‘μόνο εάν την κάνει σωστά τη θεραπεία θα την καμαρώσουμε νυφούλα’».

«Ψάρευε» τα θύματά του σε μονές

Ακόμα ένα θύμα του ψευτογιατρού, που μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS, αποκάλυψε πως ο καρκινοπαθής πατέρας του οδηγήθηκε στον θάνατο εξαιτίας του ψευτογιατρού.

«Ο πατέρας μου είχε καρκίνο στο συκώτι. Ήταν η τελευταία μας ελπίδα. Πήγαμε, είδαμε τον γιατρό λέω ‘γιατρέ αυτό και αυτό’. Ναι μου λέει ‘φίλε εγώ δίνω μια διατροφή με κάτι αποτοξινωτικά τσάγια, φρούτα και λαχανικά. Την ακολουθούμε αυτή’ λέει ‘και πιστεύω να πάει καλά’».

Και αυτό το θύμα, ο Νίκος Κοντοστάθης φέρεται πως είχε ψαρέψει στη Μονή Ταξιαρχών στο Πήλιο. Εκμεταλλευόμενος τον ανθρώπινο πόνο, υποσχόταν ίαση που όχι μόνο δεν θα προσέφερε ποτέ αλλά θα οδηγούσε και τους ασθενείς στον θάνατο.

Ξεγλιστρούσε με δικαιολογίες

Στα εύλογα ερωτήματα που προκαλούσε το γεγονός ότι ορισμένες φορές ο Κοντοστάθης κυκλοφορούσε στα διαγνωστικά κέντρα ως άγνωστος μεταξύ αγνώστων, φρόντιζε να δίνει απίθανες δικαιολογίες, που δεν μπορούσαν να διασταυρωθούν ώστε να ξεγλιστρά.

«Λίγες ημέρες μετά τη μαγνητική εξέταση έγιναν δύο συναντήσεις με τον Κόντο στην καφετέρια παρουσία ολόκληρης της οικογένειάς μου, όπου σε ερώτηση μου γιατί δεν τον γνώριζαν στο Ογκολογικό Τμήμα, ο Κόντος μου είπε ότι τον γνωρίζουν, αλλά πιο παλιά είχαν κάποιες διαφωνίες μαζί του και γι’ αυτό λένε ότι δεν τον ξέρουν».

Οι αστυνομικοί εκτιμούν, πως πέρα από τις 35 καταγγελίες που κρίνονται σοβαρές απί τις συνολικά 50, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και πολύ περισσότερες.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024