Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρπαγή Μαρκέλλας : Καταγγελία για προσφορά χρημάτων στην οικογένεια - Σε πρόσωπα οδηγούν οι μαρτυρίες

Αρπαγή Μαρκέλλας : Καταγγελία για προσφορά χρημάτων στην οικογένεια – Σε πρόσωπα οδηγούν οι μαρτυρίες

Μέσα στο κλίμα που έχει δημιουργηθεί και τη δικαιολογημένη αντίδραση της κοινής γνώμης, αίσθηση προκαλεί η καταγγελία του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, συνηγόρου της οικογένειας του δεκάχρονου κοριτσιού, ο οποίος αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση καταβολής χρημάτων στους οικείους της μικρής.

Μέσα στο κλίμα που έχει δημιουργηθεί και τη δικαιολογημένη αντίδραση της κοινής γνώμης, αίσθηση προκαλεί η καταγγελία του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, συνηγόρου της οικογένειας του δεκάχρονου κοριτσιού, ο οποίος αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση καταβολής χρημάτων στους οικείους της μικρής.

Πολλαπλασιάζονται οι ενδείξεις πως πίσω από την απαγωγή της 10χρονης κρύβεται κύκλωμα παιδόφιλων που έδωσε χρήματα στην κατηγορούμενη ώστε να μπορεί να κινηθεί εύκολα και γρήγορα.

Πρόταση για λεφτά

Τα στοιχεία αυτά ενισχύει και η καταγγελία του δικηγόρου της οικογένειας της δεκάχρονης, Αλέξη Κούγια, ο οποίος είπε πως δέχθηκε τηλεφώνημα, με το οποίο του προτείνονται χρήματα για την οικογένεια του κοριτσιού.

Οι συνήγοροι της οικογένειας της 10χρονης τονίζουν ωστόσο πως θα φτάσουν την υπόθεση ως το τέλος.

Οι μάρτυρες οδηγούν σε πρόσωπα

Άνθρωποι που βοήθησαν τις Αρχές, μιλώντας στο MEGA, έχουν πει πως στο σπίτι της 33χρονης πήγαιναν και άτομα που οι κινήσεις τους έδειχναν ύποπτες.

«Κάποιος ερχόταν στο σπίτι, που είδαμε κάνα δυο φορές. Ήταν κουρεμένος γουλί. Είναι ανίκανη για να δράσει μόνη της αυτή η γυναίκα. Μάλλον τα πήρε πάνω της για να σώσει κάποιον».

Τα επόμενα 24ωρα η αστυνομία δεν αποκλείεται να προσχωρήσει σε προσαγωγές υπόπτων, που ενδεχομένως να σχετίζονται με την απαγωγή.

Σε δομή φιλοξενίας η Μαρκέλλα και το αδελφάκι της

Την ίδια στιγμή σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων μεταφέρθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα που έπεσε θύμα αρπαγής από την 33χρονη στην Κ. Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, θα φιλοξενηθεί προσωρινά στη δομή μέχρι να ολοκληρωθεί η εν εξελίξει έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για το περιβάλλον της.

Στο μεταξύ, σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο αδελφός της δεκάχρονης Μαρκέλλας. Όπως είπε, η αδελφή του δεν ήταν μόνη με την 33χρονη, η οποία κατηγορείται για την αρπαγή της και για άλλα αδικήματα.

«Η Μαρκέλλα ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός της 10χρονης.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024