Συνεχίζεται η κόντρα Κούγια- Νουλέζα για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Εξιτήριο πήρε η 10χρονη Μαρκέλλα  από το νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες.

Ειδικότερα η 10χρονη Μαρκέλλα μεταφέρθηκε σε δομή της Θεσσαλονίκης και θα παραμείνει σε αυτή μέχρι να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο της πολύκροτης υπόθεσης.

Την ίδια ώρα ο 25χρονος αδελφός της Μαρκέλλας, που ζητά να διανυκτερεύει κοντά της, θεωρεί ότι στην υπόθεση της απαγωγής, εκτός από την 33χρονη, εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα.

Αδελφός Μαρκέλλας: Δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα η 33χρονη

Το κύκλωμα που ενδεχομένως κρύβεται πίσω από την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας αναζητά πλέον η αστυνομία καθώς όπως αποκαλύπτει και ο αδελφός της η 33χρονη που προφυλακίστηκε σήμερα μετά την απολογία της, δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα.

«Η Μαρκέλλα ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός της 10χρονης.

Ο 25χρονος Χρήστος δεν έκανε καμία ερώτηση στο παιδί για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια της 33χρονης. Μόνη της η μικρή το μόνο που του εκμυστηρεύτηκε ήταν ότι δεν μπορεί να κλείσει εύκολα τα μάτια της γιατί βλέπει συνέχεια το πρόσωπο της αδίστακτη γυναίκας που την άρπαξε από το σχολείο.

Κόντρα χωρίς τέλος Κούγια- Νουλέζα

Την ίδια ώρα δεν έχει τέλος η κόντρα του Αλέξη Κούγια, δικηγόρου της οικογένειας της Μαρκέλλας με τον δικηγόρο της 33χρονης, Βασίλη Νουλέζα.

Ειδικότερα ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε νέες πληροφορίες σχετικά με την πρόταση που του έγινε για εξωδικαστικό συμβιβασμό στην υπόθεση απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας.

Σε δηλώσεις του στον Statusfm 107,7 Θεσσαλονίκης, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν επώνυμο επιχειρηματία, ο οποίος του ζητούσε «να συναντηθεί με τον κ. Νουλέζα, τον συνήγορο δηλαδή της 33χρονης  και να τα βρουν» όπως του είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτό έγινε περίπου μια ώρα μετά από επικοινωνία που είχα με τον κ. Νουλέζα», δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος ο οποίος επιμένει πως η πλευρά της 33χρονης «κοκκινομάλλας» του έκανε πρόταση ώστε να τα βρουν εξωδικαστικά, γεγονός το οποίο όμως αρνείται η άλλη πλευρά.

Μάλιστα σε δηλώσεις του στο MEGA ο Αλέξης Κούγιας είχε τονίσει πως όταν τον πήρε τηλέφωνο ο κ. Νουλέζας το Σάββατο του είπε τα εξής:

«Συγγνώμη είχα μια ένταση χθες, θα ήθελα να συναντηθούμε. Μου είπε ότι το Σαββατοκύριακό θα μιλούσε σε μια εκπομπή», τόνισε ο κ. Κούγιας επισημαίνοντας πως μετά από λίγη ώρα ακολούθησε το τηλεφώνημα από τον επιχειρηματία.

Ο γνωστός ποινικολόγος ξεκαθάρισε πως η επικοινωνία με τον δικηγόρος της άλλης πλευρά συνεχίστηκε την επόμενη ημέρα.

Τότε ο σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο ίδιος ξεκαθάρισε στον κ. Νουλέζα  πως η υπόθεση δεν επιδέχεται εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Διαψεύδει ο Νουλέζας

Σε μια διάψευση «ναι μεν, αλλά» προέβη ο δικηγόρος της 33χρονης που απήγαγε την 10χρονη στη Θεσσαλονίκη, μιλώντας στο «MEGA Mag».

Ο Βασίλης Νουλέζας, υποστήριξε ότι δεν υπήρξε οικονομική πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού προς τον συνήγορο της οικογένειας της 10χρονης, Αλέξη Κούγια.

Την ίδια ώρα, ο κ. Νουλέζας, έκανε λόγο πως η εντολέας του, «νιώθοντας μεταμελημένη και μη αποδεχόμενη τις περισσότερες από τις κατηγορίες, επειδή γνωρίζει το κακό οικογενειακό περιβάλλον και τις άσχημες βιωματικές εμπειρίες της ανήλικης, είναι διατεθειμένη να επανορθώσει. Δηλαδή να αγοράσει ρούχα και βιβλία. Δεν έγινε συγκεκριμένη οικονομική πρόταση στον κ. Κούγια».

Σε ότι αφορά τις δημόσιες καταγγελίες του κ. Κούγια, ο οποίος υποστήριξε ότι δέχθηκε τηλέφωνο από έναν επιχειρηματία που του πρότεινε να «τα βρουν» με την αντίπαλη πλευρά για να κλείσει η υπόθεση, ο δικηγόρος της 33χρονης, ήταν κατηγορηματικός. «Διαψεύδω τον Κούγια. Και διαφωνώ με την πρακτική ένας δικηγόρος να δημοσιοποιεί με αυτό τον τρόπο, αναζητώντας πρόσθετη δημοσιότητα, μια προκαταρκτική ιδιωτική συνομιλία, για να αποκομίσει κάποιο όφελος από την υπόθεση» σημείωσε.

Μάλιστα, ο κ. Νουλέζας, ισχυρίστηκε, ότι ο κ. Κούγιας είχε επικοινωνία με έναν παράγοντα του ποδοσφαίρου, χωρίς όπως είπε, αυτό να έχει σχέση με την δικαστική αντιπαράθεση.

«Ευρισκόμενος στην Αθήνα, είχα μια κοινωνικού τύπου συνάντηση με έναν επιχειρηματία που εμπλέκεται με το ποδόσφαιρο. Ο συγκεκριμένος κατά το παρελθόν είχε ένταση στις σχέσεις του με τον κ. Κούγια, ενώ σήμερα έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις τους. Όπως συζητούσαμε με τον επιχειρηματία, του είπα ότι θα συναντήσω τον κ. Κούγια, κάτι που εντέλει δεν πρόλαβα να κάνω λόγω υποχρεώσεων. Τότε, ο επιχειρηματίας μου είπε ότι όταν μιλήσει μαζί του θα του πει ότι γνωριζόμαστε. Δεν γνωρίζω τι ειπώθηκε στη σύζητησή τους. Ούτε παρότρυνα να τηλεφωνήσει, ούτε απαίτησα ούτε τίποτα. Έγινε αυτόβουλα η κουβέντα από τον επιχειρηματία» ανέφερε ο Βασίλης Νουλέζας.

Σε ότι αφορά στις πράξεις της 33χρονης στο 10χρονο κορίτσι, ο δικηγόρος υπογράμισε ότι «η 33χρονη πήγε να συναντήσει στο σχολείο το παιδάκι για λίγα λεπτά. Της αγόρασε κουλούρι, χυμό, έβγαλαν σέλφι, έπαιξαν».

Απέρριψε το ενδεχόμενο ασέλγειας, λέγοντας ότι «αν ασέλγεια είναι το ότι την άφησε μόνη της να κανει μπάνιο, και τη φίλησε στο μάγουλο και στα χέρια, αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο».

Χαρακτήρισε ως «αναληθές» το ότι υπήρχε άλλος κόσμος στο δωμάτιο, ενώ ζήτησε να αφαιρεθεί η γονική επιμέλεια της 10χρονης από την οικογένειά της.

«Το παιδί ήταν βρώμικο και ατημέλητο από την οικογένειά του. Πρέπει να αφαιρεθεί η γονική επιμέλεια από την οικογένεια. Ο πατριός της κάπνιζε μπάφο μπροστά της, ενώ όπως η ίδια η 10χρονη είπε στην ψυχολόγο, ήταν παρούσα σε ερωτική πράξη στην οικογένειά της» είπε.

Τέλος, υποστήριξε ότι δεν υπήρχε «κανένα ίχνος σεξουαλικής επαφής ή κακοποίησης» στο 10χρονο κορίτσι, το οποίο το χαρακτήρισε «προχωρημένο σε πολλά πράγματα, και ανεπτυγμένη σωματικά και πνευματικά».

Αυτή είναι η 33χρονη που άρπαξε τη Μαρκέλλα

Στο μεταξύ η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, το όνομα, τα στοιχεία ταυτότητας, τη φωτογραφία και την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 33χρονης ημεδαπής που απήγαγε τη 10χρονη Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να μεταχειριστεί ο δράστης τον ανήλικο σε ανήθικες ασχολίες μη έχοντας συμπληρώσει ο ανήλικος τα 14 έτη, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο – παθόντα ο οποίος δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, πορνογραφία ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε το δωδέκατο έτος της ηλικίας του, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για αποκλειστικά ιδία χρήση και έκθεση.

Πρόκειται για την: (επ) ΜΟΥΡΘΟΥ (ον) Ειρήνη του Κοσμά και της Ευαγγελίας , γεν. 1987.

Αναζητά τους συνεργούς της 33χρονης η ΕΛ.ΑΣ

Την ίδια ώρα τα άτομα που συμμετείχαν μαζί με την 33χρονη γυναίκα στην απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας αναζητούν οι αστυνομικοί, που έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της και τη φωτογραφία της.

Με αυτό τον τρόπο οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της απαγωγής του μικρού κοριτσιού ελπίζουν ότι θα λάβουν πληροφορίες για τη δράση της 33χρονης, αλλά και για άτομα που την βοήθησαν ή βρίσκονταν μαζί της.

Η 33χρονη μετά την απολογία της, προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και οδηγήθηκε ήδη στις γυναικίες φυλακές Θήβας.

Εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι αυτά που έχει πει στους αστυνομικούς η Μαρκέλλα είναι αποτέλεσμα της φαντασίας της, ενώ η υπεράσπισή της αρνείται ότι υπήρξε πρόταση για χρηματική αποζημίωση προκειμένου να κλείσει η υπόθεση.

«Δεν ήταν μόνη της στο διαμέρισμα»

Την ίδια ώρα, ο αδελφός της 10χρονης, θεωρεί ότι στην υπόθεση της απαγωγής, εκτός από την 33χρονη, εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα.

«Η Μαρκέλα ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Η Μαρκέλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα» υποστήριξε ο Χρήστος.

Παράλληλα, το μόνο που εκμυστηρεύτηκε το μικρό κορίτσι στον αδελφό του ήταν ότι δεν μπορεί να κλείσει εύκολα τα μάτια της, γιατί βλέπει συνέχεια το πρόσωπο της αδίστακτη γυναίκας που την άρπαξε από το σχολείο.

«Δεν είναι εύκολο για την αδερφή μου να είναι μέσα στο νοσοκομείο. Σαν παιδάκι με ρωτάει γιατί παραμένει μέσα ενώ δεν είναι άρρωστη. Αν οι αρχές κρίνουν ότι πρέπει να μείνει κι άλλο νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μένω μαζί της τα βράδια. Να νιώσει την οικογενειακή ηρεμία που έχει ανάγκη» πρόσθεσε ο 25χρονος.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr