Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απαγωγή Μαρκέλλας : Αναζητούν τους συνεργούς της 33χρονης - Κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας βλέπουν οι Αρχές

Απαγωγή Μαρκέλλας : Αναζητούν τους συνεργούς της 33χρονης – Κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας βλέπουν οι Αρχές

Οι αστυνομικοί αναζητούν τα άτομα που συμμετείχαν μαζί με την 33χρονη γυναίκα στην απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας. Εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τα άτομα που συμμετείχαν μαζί με την 33χρονη γυναίκα στην απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας.

Αργά το βράδυ της Τρίτης, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, το όνομα, τα στοιχεία ταυτότητας, τη φωτογραφία και την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 33χρονης που απήγαγε τη 10χρονη Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε φωτογραφία της κατηγορουμένης εδώ

Με αυτό τον τρόπο οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της απαγωγής του μικρού κοριτσιού ελπίζουν ότι θα λάβουν πληροφορίες για τη δράση της 33χρονης, αλλά και για άτομα που την βοήθησαν ή βρίσκονταν μαζί της.

Η 33χρονη μετά την απολογία της, προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και οδηγήθηκε ήδη στις γυναικείες φυλακές Θήβας.

Η 33χρονη κατηγορουμένη όχι μόνο αρνήθηκε τις βαρύτατες πράξεις που της αποδίδει το κατηγορητήριο και συνδέονται με ασελγείς πράξεις, αλλά ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίστηκε ότι τα όσα λέει η Μαρκέλλα είναι «φαντασιώσεις».

Η υπεράσπισή της αρνείται ότι υπήρξε πρόταση για χρηματική αποζημίωση προκειμένου να κλείσει η υπόθεση.

«Δεν ήταν μόνη η αδερφή μου με την κατηγορούμενη», αποκαλύπτει ο αδερφός της 10χρονης

Την ίδια ώρα, ο αδελφός της 10χρονης, θεωρεί ότι στην υπόθεση της απαγωγής, εκτός από την 33χρονη, εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα.

«Η Μαρκέλα ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Η Μαρκέλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα» υποστήριξε ο Χρήστος.

Παράλληλα, το μόνο που εκμυστηρεύτηκε το μικρό κορίτσι στον αδελφό του ήταν ότι δεν μπορεί να κλείσει εύκολα τα μάτια της, γιατί βλέπει συνέχεια το πρόσωπο της αδίστακτη γυναίκας που την άρπαξε από το σχολείο.

«Δεν είναι εύκολο για την αδερφή μου να είναι μέσα στο νοσοκομείο. Σαν παιδάκι με ρωτάει γιατί παραμένει μέσα ενώ δεν είναι άρρωστη. Αν οι αρχές κρίνουν ότι πρέπει να μείνει κι άλλο νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μένω μαζί της τα βράδια. Να νιώσει την οικογενειακή ηρεμία που έχει ανάγκη» πρόσθεσε ο 25χρονος.

Κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας βλέπουν οι αρχές

Μπορεί η 33χρονη κατηγορούμενη για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας να οδηγήθηκε στη φυλακή το απόγευμα της Τρίτης, για τους αστυνομικούς, όμως, η υπόθεση δεν έχει τελειώσει, καθώς προσπαθούν ακόμη να δέσουν τις κατηγορίες για παιδική πορνογραφία και για άλλους υπόπτους.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης Μαρκέλλας, Ανθούλα Ανάσογλου, σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Αναφορικά με το ποια στοιχεία οδηγούν στην εκτίμηση ότι πίσω από την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης υπάρχει κύκλωμα παιδοφιλίας, η κ. Ανάσογλου απάντησε «δυστυχώς το laptop και το κινητό. Είναι κάτι φοβερό. Δεν υπήρχε περίπτωση να τα καταστρέψει. Αυτές οι δικαιολογίες φτάνουν στα όρια του αστεϊσμού. Δεν έχουμε κάποια φαρσοκωμωδία εδώ για να λέμε ό,τι να ‘ναι. Καλό θα είναι να συνεισφέρουμε και να συμβάλουμε. Αν υπάρχει μία μετάνοια για κάτι, καλό θα είναι και τώρα να ακούσουμε την αλήθεια.

«Όταν υπάρχει laptop, το οποίο καταστρέφεται, κινητό, που επίσης καταστρέφεται, δείχνει ότι δυστυχώς δεν φτάσαμε ακόμα στον πυρήνα και έχουμε δρόμο», πρόσθεσε.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024