Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Σίτι διέλυσε την Μπέρνλι (5-0)

Η Σίτι διέλυσε την Μπέρνλι (5-0)

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι κόντρα στην Μπέρνλι η Μάντσεστερ Σίτι. Οι Πολίτες συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν κόντρα στην Άρσεναλ και παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο επικράτησαν εύκολα της ομάδας του Σον Νταις με 5-0. Εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πραγματοποίησαν οι Μαχρέζ και Φόντεν, οι οποίοι σημείωσαν […]

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι κόντρα στην Μπέρνλι η Μάντσεστερ Σίτι. Οι Πολίτες συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν κόντρα στην Άρσεναλ και παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο επικράτησαν εύκολα της ομάδας του Σον Νταις με 5-0.

Εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πραγματοποίησαν οι Μαχρέζ και Φόντεν, οι οποίοι σημείωσαν από δυο γκολ, με τον Νταβίντ Σίλβα να πετυχαίνει το πέμπτο τέρμα της ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 23′ όταν, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Φόντεν με συρτό σουτ έκανε το 1-0. Στο 43′ ο Μάχρεζ με πολύ ωραία ενέργεια πέτυχε το δεύτερο γκολ της Σίτι, με την ομάδα του Γκουαρδιόλα να μην κατεβάζει ρυθμούς και να κερδίζει πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Ο Μι μάρκαρε άσχημα τον Αγουέρο, με τον Αργεντινό να αποχωρεί τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο.

Την εκτέλεση του πέναλτι την ανέλαβε ο Μαχρέζ, ο οποίος δεν αστόχησε, κλειδώνοντας την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος οι Πολίτες δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι με τους δυο Σίλβα να συνεργάζονται και ο Νταβίντ με τελείωμα από κοντά να κάνει το 4-0 στο 51΄.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε 63′ με τους παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα να ανταλλάσσουν με τρομερή ταχύτητα την μπάλα και με τον Φόντεν να εκτελεί για το 5-0.

ΜΑΝ.ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κανσέλο, Φερναντίνιο (61’Λαπόρτ), Οταμέντι, Ζιντσένκο, Ρόδρι, Νταβίντ Σίλβα, Φόντεν (80’Σανέ), Μπερνάντο Σίλβα, Μάχρεζ (61’Ντε Μπρόινε), Αγκουέρο (45’Γκαμπριέλ Ζεσούς).

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Τέιλορ, Μπράουνχιλ, Κορκ, Γουέστγουντ, ΜακΝιλ, Ροντρίγκες (60’Πίτερς), Βίντρα (88’Τόμπσον).

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024