Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Νοκ άουτ και ο Σόουζα

Άρης: Νοκ άουτ και ο Σόουζα

Μετά τον Βέλεθ και ο Πορτογάλος αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής για τον αυριανό ημιτελικό με την ΑΕΚ.

Την προετοιμασία του για τον κρισιμότερο μέχρι στιγμής αγώνα της χρονιάς ολοκλήρωσε ο Άρης με την απογευματινή του προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου αύριο (24/06, 7 μ.μ.) υποδέχεται την ΑΕΚ για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου.

Οι παίκτες αποθεώθηκαν από εκατοντάδες οπαδούς που συγκεντρώθηκαν αρχικά έξω από τη θύρα 2 και στη συνέχεια μπήκαν και σε μια γωνία του αγωνιστικού χώρου.

Ο Ούγκο Σόουζα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και ο Μίχαελ Ενινγκ δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του αυριανού ημιτελικού με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Γερμανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον τραυματία Βέλεθ, ενώ αντίθετα τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του ο Κόρχουτ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ., στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Ehmann, Τσιλιγγίρης, Rose, Ideye, Bruno Gama, Lucas Sasha, Matilla, Korhut, Larsson, Mancini, Diguiny, Abou Ba, Martinez, Tonso, Sundgren, Duarte, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης».

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024