Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών και την άμεση διαβίβαση στη βουλή του φακέλου σχετικά με τις αποκαλύψεις για το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε η Φώφη Γεννηματά.

Παραμάγαζα με τη βοήθεια του βαθέως κράτους της Δεξιάς

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αφήνει αιχμές κατά της ΝΔ και της κυβέρνησης που ζητούν την αποπομπή Παππά από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορεί την κυβερνητική παράταξη ότι απαλλάσσει τον Αλέξη Τσίπρα από οποιαδήποτε πολιτική ευθύνη.

Μάλιστα η κα Γεννηματά αποκαλεί τον κ. Τσίπρα ως «αφεντικό» και τον κ. Παππά ως τον «ενδιάμεσο» κάνοντας λόγο για παραμάγαζα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε αξιοποιήσει το βαθέως κράτος της Δεξιάς.

Δηλητηριάζουν το δημόσιο βίο

Αναλυτικά η δήλωση της Φώφης Γεννηματά έχει ως εξής:

«Οι αποκαλύψεις για το παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ επιβάλλουν άμεσες ενέργειες της Δικαιοσύνης για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών και τη χωρίς καθυστέρηση διαβίβαση στη Βουλή φακέλου για πολιτικά πρόσωπα που τυχόν εμπλέκονται.

Με τις αποκαλύψεις εγείρονται μεγάλα πολιτικά ζητήματα που δηλητηριάζουν το δημόσιο βίο.

Αναδεικνύεται ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε ως «μαγαζί» και στο εσωτερικό της υπήρχαν «παραμάγαζα» με αξιοποίηση του βαθέως κράτους της Δεξιάς.

Και παρότι είναι εμφανείς οι σκοπιμότητες ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, εντύπωση προκαλεί η επιμονή της Νέας Δημοκρατίας να εστιάζει στην απομάκρυνση του κ. Παππά. Δείχνει δηλαδή τον ενδιάμεσο και απαλλάσσει το «αφεντικό» από οποιαδήποτε πολιτική ευθύνη.

Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr