Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χρυσές Σφαίρες 2021: Αναβάλλεται η απονομή στην σκιά του κοροναϊού

Χρυσές Σφαίρες 2021: Αναβάλλεται η απονομή στην σκιά του κοροναϊού

Η πανδημία του κοροναϊού συνεχίζει να επηρεάζει και την 78η τελετή απονομής για τις Χρυσές Σφαίρες

Η πανδημία του κοροναϊου συνεχίζει να επηρεάζει την κινηματογραφική ατζέντα, καθώς η μία μετά την άλλη τελετή απονομή βραβείων, αλλάζουν ημερομηνίες. Πιο πρόσφατο τέτοιο παράδειγμα οι Χρυσές Σφαίρες.

Έτσι οι Χρυσές Σφαίρες 2021 θα διεξαχθούν στις 28 Φεβρουαρίου, καθώς οι Σφαίρες διοργανώνονται γενικά τον Ιανουάριο για να ανοίγουν παραδοσιακά την εποχή την κινηματογραφικών βραβείων, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

View this post on Instagram

Keep your distance. (©HFPA)

A post shared by Golden Globes (@goldenglobes) on

Οι Χρυσές Σφαίρες θα διεξαχθούν έτσι το Σαββατοκύριακο που αρχικά είχε προβλεφθεί για την τελετή των ‘Οσκαρ, η οποία μετατέθηκε στις 25 Απριλίου, με την πανδημία του κοροναϊού να έχει φέρει τα πάνω κάτω στη βιομηχανία του κινηματογράφου και του Χόλιγουντ, κρατώντας επί τρεις μήνες κλειστές τις κινηματογραφικές αίθουσες.

View this post on Instagram

Mark your calendars!

A post shared by The Academy (@theacademy) on

Η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ (HFPA), διοργανώτρια αυτής της τελετής που συχνά θεωρείται προάγγελος των ‘Οσκαρ, θα διευκρινίσει «κατά τις προσεχείς εβδομάδες» τα κριτήρια της επιλεξιμότητας, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, η οποία διοργανώνει τα Όσκαρ, ανακοίνωσε σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ την περασμένη εβδομάδα ότι θα χαλαρώσει τα κριτήριά της προκειμένου να επιτρέψει σε περισσότερες ταινίες, που βγήκαν απευθείας σε πλατφόρμες βίντεο κατά παραγγελία κατά τη διάρκεια της καραντίνας, να διαγωνιστούν.

Επίσης παρέτεινε τη δική της περίοδο επιλεξιμότητας για τις ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες, η οποία περνά από τις 31 Δεκεμβρίου 2020 στις 28 Φεβρουαρίου 2021.

Οι περισσότερες αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες συνεχίζουν να είναι κλειστές και πολλά γυρίσματα έχουν σταματήσει στο Λος ‘Αντζελες και αλλού ανά τον κόσμο υπό τον φόβο μιας επανεμφάνισης της πανδημίας Covid-19.

Άλλες τελετές απονομής κινηματογραφικών βραβείων, όπως τα βρετανικά Bafta, ανακοίνωσαν μια καθυστέρηση της διοργάνωσής τους το 2021.

Οι ηθοποιοί Τίνα Φέι και ‘Ειμι Πόλερ θα παρουσιάσουν την 78η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024