ΗΠΑ: Εξετάζουν δεύτερο περιστατικό πυροβολισμών στην «αυτόνομη ζώνη» του Σιάτλ
Μία ακόμη καταγγελία για πυροβολισμούς στην αυτόνομη ζώνη του Κάπιτολ Χιλ, το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό μέσα σε 48ώρες στην «αυτόνομ ζώνη» που έχουν δημιουργήσει διαδηλωτές σε συνοικία της πόλης ανακοίνωσε ότι ερευνά η αστυνομία στο Σιάτλ των ΗΠΑ.
Μία ακόμη καταγγελία για πυροβολισμούς στην αυτόνομη ζώνη του Κάπιτολ Χιλ, το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό μέσα σε 48ώρες στην «αυτόνομ ζώνη» που έχουν δημιουργήσει διαδηλωτές σε συνοικία της πόλης ανακοίνωσε ότι ερευνά η αστυνομία στο Σιάτλ των ΗΠΑ.
Το Σάββατο ένας έφηβος σκοτώθηκε και ένα άλλο άτομο τραυματίστηκε στην “αυτόνομη” αυτή περιοχή που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των διαδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις ΗΠΑ κατά της αστυνομικής βίας και του ρατσισμού μετά τον θάνατο από ασφυξία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ κατά τη βίαιη προσαγωγή του από λευκούς αστυνομικούς στη Μινεάπολις
Εδώ και δύο εβδομάδες διαδηλωτές και ακτιβιστές έχουν αποκλείσει το Κάπιτολ Χιλ, αφού εκδίωξαν τους αστυνομικούς από το τοπικό τμήμα, και έχουν δημιουργήσει μια ζώνη χωρίς αστυνομία, λέγοντας ότι εφαρμόζουν ένα κοινωνικό πείραμα. Η ατμόσφαιρα στη συνοικία είναι εν γένει εορταστική.
«Η αστυνομία ερευνά ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στην αυτόνομη ζώνη του Κάπιτολ Χιλ. Ένα άτομο (νοσηλεύεται) στο νοσοκομείο HMC τραυματισμένο από σφαίρα», ανακοίνωσε στο Twitter η αστυνομία του Σιάτλ.
«Οι αναφορές για δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη προς το παρόν», πρόσθεσε, εξηγώντας ότι θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση.
Μία εκπρόσωπος του ιατρικού κέντρου Harborview Medical Cente επιβεβαίωσε ότι στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ένα άτομο που τραυματίστηκε από σφαίρα γύρω από την “αυτόνομη” ζώνη.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέο άλμπουμ, παλιοί λογαριασμοί και ένα μεγάλο ερώτημα: Τι σκεφτόμαστε σήμερα όταν ακούμε τον Morrissey;
- Φουλ για πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, έπεσε ο Παναθηναϊκός – Οι πιθανότητες για τη regular season της Euroleague (pic)
- Συρία: Νέα κλιμάκωση – Η συμφωνία με τη Δαμασκό «δεν ισχύει πλέον» δηλώνουν οι Σύροι Κούρδοι
- Αναθεώρηση όρων δόμησης στο Λουτράκι
- Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Φαραντούρης και με τη «βούλα» της Επιτροπής Δεοντολογίας
- Σε επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων



