Γεροβασίλη στο MEGA: Σατιρικό με ατυχή παρουσίαση το σποτ για τους δημοσιογράφους
Σύμφωνα με την κ. Γεροβασίλη, η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη λόγω «αδιαφανούς διαχείρισης των οικονομικών. Υπήρξαν απευθείας αναθέσεις υπουργείων. Έγιναν όργια με αφορμή τον κοροναϊό.
Διακριτικές αποστάσεις από το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε αλγεινές εντυπώσεις και το οποίο παρουσιάζει δημοσιογράφους να κυνηγούν κρατικά χρήματα, κράτησε η Όλγα Γεροβασίλη.
Μιλώντας στο «MEGA Σαββατοκύριακο», η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Άρτας, έκανε λόγο «για σατιρικό σποτ που είχε ατυχή παρουσίαση».
«Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι ίδιοι. Δεν είπαμε να μη στηριχθούν τα ΜΜΕ, αλλά αυτό να γίνει με διαφανείς αντικειμενικές διαδικασίες, που να σχετίζονται με την επισκεψιμότητα και τον αριθμό εργαζομένων κάθε μέσου. Κυβέρνηση και Πέτσας δεν μας απάντησαν για τις χρηματοδοτήσεις των μέσων ενημέρωσης. Αντίπαλός μας δεν είναι κανένας δημοσιογράφος. Κάθε δημοσιογράφος οφείλει να κάνει τη δουλειά του» πρόσθεσε χαρακτηριστικά για το θέμα.
Σύμφωνα με την κ. Γεροβασίλη, η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη λόγω «αδιαφανούς διαχείρισης των οικονομικών. Υπήρξαν απευθείας αναθέσεις υπουργείων. Έγιναν όργια με αφορμή τον κοροναϊό. Γι’ αυτό προβαίνει σε αντιπερισπασμούς».
Σχολιάζοντας την υπόθεση Παπαδημούλη, ο οποίος νοικιάζει τα ακίνητά του σε ΜΚΟ που στεγάζουν πρόσφυγες-μετανάστες, υποστήριξε πως «η αγορά ακινήτων δεν απαγορεύεται. Είναι χρήματα νομίμως κτηθέντα, δηλωμένα και φορολογημένα, απολύτως διαφανώς».
Αναφορικά με τις εσωτερικές διεργασίες διεύρυνσης και μετεξέλιξης του ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε ότι «ήταν ζητούμενο να γίνει ένας διαφανής δημόσιος διάλογος για να κατατεθούν προβληματισμοί και φόβοι. Αυτά είναι θεμιτά σε ένα ζωντανό κόμμα το οποίο μετασχηματίζεται, και μια αριστερά, μια κυβερνώσα αριστερά, η οποία οφείλει να είναι σύγχρονη αριστερά».
Τέλος, εκτίμησε πως η κατάσταση σε οικονομία, αγορά και εργασιακά βαίνει επιδεινούμενη, ζητώντας από την κυβέρνηση «να αντικρούσει η κυβέρνηση μαζί με άλλες χώρες την πιθανότητα επιβολής δημοσιονομικών μέτρων στις χώρες που θα ενισχυθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης».
- Εύβοια: Επτά σεισμικές δονήσεις μέσα σε 25 λεπτά
- Ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για Τολιόπουλο – Το «χρυσό» συμβόλαιο που δίνει στον Έλληνα γκαρντ
- The Birthday Party – Ο Γουίλεμ Νταφόε υποδύεται έναν τύπο σαν τον Ωνάση αλλά αυτό δεν αρκεί
- Ναυτιλία: Τα παγκόσμια σημεία συμφόρησης – Στενά και Διώρυγες
- Έδωσε το σύνθημα ο Λαουτάρο: «Άλλο ένα βήμα, η Αργεντινή έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη» (pics)
- Κρήτη: Αυτοκίνητο σε τρελή πορεία πήρε σβάρνα σταθμευμένα ΙΧ και ανετράπη – Σώοι οι τρεις επιβαίνοντες
- Θεσσαλονίκη: Οριοθετημένη η φωτιά στο Περιβολάκι Λαγκαδά – Συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442