Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σαουθάμπτον συνέτριψε τη Νόριτς

Η Σαουθάμπτον συνέτριψε τη Νόριτς

Η Σαουθάμπτον έκανε ότι ήθελε στην έδρα της Νόριτς, νίκησε με 3-0 σκορ, στέλνοντας όλο και πιο κοντά στην Championship τα «καναρίνια»

Πάρτι έκανε στην έδρα της Νόριτς η Σαουθάμπτον! Οι «Άγιοι» με ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, διέλυσαν με σκορ 3-0 τα «καναρίνια» και τα βύθισαν ακόμα περισσότερο στον πάτο της βαθμολογίας της Premier League.

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το ματς της Νόριτς με την Σαουθάμπτον. Η ομάδα του Ραλφ Χάσενχουτλ έκανε ότι ήθελε τα «καναρίνια», φεύγοντας με άνεση με το τρίποντο από το Κάροου Ρόουντ. Με αυτή τη νίκη, οι «Άγιοι« ξέφυγαν 10 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και βρίσκονται στην 13η θέση με 37 πόντους.

Από την άλλη, η Νόριτς απογοητεύει και ετοιμάζει πλέον τα πλάνα της για τη νέα σεζόν, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα την βρει στην Championship. Η ομάδα του Ντάνιελ Φαρκ είναι… κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας, έχοντας 21 βαθμούς έπειτα από 30 αγωνιστικές.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ισορροπημένα, με την Σαουθάμπτον να πατάει το… γκάζι στο δεύτερο μέρος, παίρνοντας εύκολα το τρίποντο. Στο 49ο λεπτό ο Ινγκς με όμορφο πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-1 και 5΄ αργότερα, ο Άρμστρονγκ με ωραίο σουτ έκανε το 0-2. Τα «καναρίνια» πέταξαν λευκή πετσέτα μετά το διπλό σοκ, με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν το… πάρτι στο 79ο λεπτό, όταν ο Ρέντμοντ απέφυγε τον Γκόντφρεϊ και με διαγώνιο πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-3.

ΝΟΡΙΤΣ: Κρουλ, Γκόντφρεϊ, Κλόζε, Λιούις, Κάντγουελ (62’ Βράντσιτς), Τράιμπουλ (62’ Ερνάντεθ), ΜακΚλίν, Άαρονς, Μπουενδιά (80’ Ιντά), Πούκι (80’ Ντούντα), Ντρμιτς (89′ Μάρτιν)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Στίβενς, Μπεντνάρεκ, Μπέρτραντ, Βαλερί (90′ Γουόκερ Πίτερς), Άρμστρονγκ (83’ Σμόλμποουν), Χέιμπιεργκ, Ρέντμοντ (90′ Μπουφάλ), Γουόρντ Πρόους, Ινγκς (88’ Τέλα), Ομπαφέμι (83’ Άνταμς)

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024