Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλοπ: Αρχισα να ανησυχώ όταν μιλούσαν για ακύρωση της σεζόν

Κλοπ: Αρχισα να ανησυχώ όταν μιλούσαν για ακύρωση της σεζόν

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τον... φόβο που ένιωσε, όταν ξέσπασε η πανδημία του κοροναϊού

Η πανδημία του κοροναϊού… φρέναρε την στέψη της Λίβερπουλ, με την ομάδα του Κλοπ να επιστρέφει στην δράση την Κυριακή (21/6) για το ντέρμπι με την Έβερτον.

Οι «κόκκινοι» απέχουν μόλις 2 νίκες από το πρώτο τους πρωτάθλημα ύστερα από 30 χρόνια, με τον Γερμανό τεχνικό να μιλάει για τη συνέχεια της σεζόν και τον… φόβο που ένιωσε.

Οπως τόνισε ο Κλοπ, φοβήθηκε πως θα ακυρωθεί η σεζόν στην Premier League, με την Λίβερπουλ να στερείται την κούπα.

«Ειλικρινά φοβήθηκα πως θα μπει παύλα στη σεζόν λόγω κοροναϊού. Δεν σκέφτηκα όταν πήγαμε σε lockdown «Θεέ μου, αυτή είναι η σεζόν μας, είμαστε τόσο κοντά» επειδή δεν ήταν σημαντικό εκείνη τη στιγμή. Άρχισα να ανησυχώ όταν ο κόσμος μιλούσε ανοιχτά για ακύρωση της σεζόν. Αυτό θα ήταν πραγματικά σκληρό. Δεν περιμένω να το πάρουμε ως δώρο οπότε δεν θέλαμε να ισχύσει ένα σύστημα με υπολογισμό πόντων για κάθε ομάδα.

Χαρήκαμε λοιπόν όταν πάρθηκε η απόφαση να παίξουμε ξανά. Υπήρχαν στιγμές όπου κάποιοι έφερναν στο τραπέζι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας την πρόταση για να σταματήσει το πρωτάθλημα και να κηρυχτεί άκυρη η σεζόν, έτσι όταν η σκέψη αυτή έφυγε από το τραπέζι, αισθάνθηκα ανακούφιση. Αν ίσχυε το σύστημα με τους πόντους που θα έπαιρνε η κάθε ομάδα, τώρα θα ήμασταν ήδη πρωταθλητές αλλά τώρα δεν είμαστε και θα πρέπει να τους πάρουμε εντός γηπέδου. Αυτό είναι σπουδαίο γιατί έτσι πρέπει να είναι ο αθλητισμός. Και τώρα πάμε στο γήπεδο για να πάρουμε τον τίτλο».

Για το γεγονός πως όλοι θεωρούν βέβαιη πρωταθλήτρια την ομάδα του: «Δεν νομίζω πως στο μυαλό των παικτών, είμαστε πρωταθλητές. Ξέρουμε την κατάσταση της βαθμολογίας, είδαμε την Σίτι να παίζει, βλέπουμε όλες τις άλλες ομάδες. Χρειάστηκε πολλή δουλειά για να φτάσουμε εκεί που είμαστε τώρα αλλά χρειαστήκαμε και τύχη και αυτή τη χρειαζόμαστε και πάλι.Οι ερχόμενες εβδομάδες θα είναι κάτι παραπάνω από σκληρές. Ελπίζω να το απολαύσω καθώς η σκληρή δουλειά δεν είναι ποτέ πρόβλημα για εμάς όμως χρειάζεται να παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορούμε».

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024