Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ : Οι δύο αλλαγές που ετοιμάζει ο Καρέρα κόντρα στον Άρη

ΑΕΚ : Οι δύο αλλαγές που ετοιμάζει ο Καρέρα κόντρα στον Άρη

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τον Άρη και προσανατολίζεται να διατηρήσει το 4-2-3-1 που είδαμε την περασμένη Κυριακή.

Η ΑΕΚ θέλει να δώσει συνέχεια στην καλή εμφάνιση της Κρήτης και να κερδίσει και το αυριανό ματς με τον Άρη. Ένα παιχνίδι με δυσκολίες, που όμως η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει, ώστε να διατηρήσει το προβάδισμά της από τον ΠΑΟΚ. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αυριανή αναμέτρηση που θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για τη συνέχεια.

Στον Δικέφαλο περιμένουν ένα κλειστό ματς, που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Ο Μάσιμο Καρέρα δεν προτίθεται να αλλάξει πολλά στην ομάδα του σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στον ΟΦΗ. Επί της ουσίας θα… αντικαταστήσει τον Βράνιες, με τον Σβάρνα να έχει το προβάδισμα να βρεθεί στο πλευρό του Τσιγκρίνσκι. Ενώ θέση βασικού διεκδικεί και ο Βέρντε, που μπήκε ως αλλαγή και σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ στην Κρήτη.

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ προσανατολίζεται να διατηρήσει το 4-2-3-1 που είδαμε την Κυριακή. Ενώ ανάλογα με τις συνθήκες του ματς είναι πιθανό να το μετατρέψει σε 4-3-3, προκειμένου να κλείσει καλύτερα τους χώρους. Η παρουσία του Μάνταλου στην ενδεκάδα του δίνει αυτή τη δυνατότητα μιας και ο αρχηγός της ΑΕΚ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία είτε ως επιτελικός μέσος, είτε ως εσωτερικός χαφ.

εται να είναι οι ίδιοι με την προηγούμενη Κυριακή. Ο Λιβάια θα παραμείνει δηλαδή στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον Ολιβέιρα στην κορυφή. Ο Αραούχο θα έρθει ξανά από τον πάγκο, μιας και ακόμα χρειάζεται ρυθμό για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, μετά τη θλάση που είχε υποστεί και τον κράτησε εκτός για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024