Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποζημίωση ειδικού σκοπού : Βήμα - βήμα η αίτηση για τα 300 ή 534 ευρώ

Αποζημίωση ειδικού σκοπού : Βήμα – βήμα η αίτηση για τα 300 ή 534 ευρώ

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων η προθεσμία για την υποβολή της σχετικής αίτησης είναι μέχρι τις 25 Ιουνίου, ενώ φαίνεται πως δεν θα δοθεί παράταση, προκειμένου να μην καθυστερήσει η πληρωμή των χρημάτων

Όλη η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων για την αποζημίωση «Ειδικού Σκοπού 2» μέσα από το myBusinessSupport της ΑΑΔΕ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων η προθεσμία για την υποβολή της σχετικής αίτησης είναι μέχρι τις 25 Ιουνίου, ενώ φαίνεται πως δεν θα δοθεί παράταση, προκειμένου να μην καθυστερήσει η πληρωμή των χρημάτων.

Όπως σημείωσε η εργατολόγος Ασπασία Παπαθανασοπούλου θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή με τα στοιχεία που δεν είναι ήδη συμπληρωμένα από την ΑΑΔΕ, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε λάθος καταβολή χρημάτων ή και αδυναμία πληρωμής.

Παράλληλα, θα πρέπει να τονιστεί ότι από αυτή την αποζημίωση ειδικού σκοπού απουσιάζουν οι επιστήμονες, που είχαν λάβει 600 ευρώ τους προηγούμενους μήνες, μέσω του προγράμματος των voucher.

Την ίδια ώρα, πάνω από 526.000 εργαζόμενοι σε αναστολή έλαβαν έως 534 ευρώ, ωστόσο και εκεί υπήρξαν προβλήματα, καθώς αρκετοί έλαβαν λιγότερα από όσα περίμεναν ή και καθόλου χρήματα.

Όπως επισημαίνει το αρμόδιο υπουργείο, μπορεί να είχε συμπληρωθεί λάθος IBAN, να μην υπήρχαν σωστά στοιχεία του στο σύστημα, να υπήρξε λάθος υπολογισμός των ημερών αναστολής ή ακόμα να μην έχει ολοκληρωθεί η επεξεργασία των στοιχείων στην ΕΡΓΑΝΗ.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024