Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρκέλλα : Συνεχίζονται οι έρευνες για τη μυστηριώδη γυναίκα - Αναζητείται ο χρόνος λήψης των ουσιών

Μαρκέλλα : Συνεχίζονται οι έρευνες για τη μυστηριώδη γυναίκα – Αναζητείται ο χρόνος λήψης των ουσιών

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο κορίτσι, χορηγήθηκαν ναρκωτικές ουσίες

Προβληματισμό προκαλεί στις αστυνομικές αρχές το «κοκτέιλ» των ναρκωτικών που ανιχνεύτηκε στο αίμα της 10χρονης Μαρκέλλας, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί για περίπου 48 ώρες.

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο κορίτσι, χορηγήθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην 10χρονη χορηγήθηκε ένας αρκετά επικίνδυνος συνδυασμός, σύμφωνα με τα ευρήματα των πρώτων τοξικολογικών εξετάσεων που δόθηκαν χθες Τρίτη, στη δημοσιότητα.

Ανιχνεύτηκαν δύο ουσίες, τις οποίες μάλιστα, όπως πιθανολογείται, είχε λάβει πρόσφατα.

Ο ακριβής χρόνος που της χορηγήθηκαν θα διαπιστωθεί τις επόμενες μέρες, μέσα από τα αποτελέσματα νέων εξετάσεων. Αυτό που θα πρέπει να φανεί από την τοξικολογική έρευνα, τα επίσημα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά την Παρασκευή, είναι ο χρόνος λήψης αυτών των φαρμάκων.

Να φανεί δηλαδή αν το συγκεκριμένο κοκτέιλ ουσιών το χορήγησαν οι δράστες της απαγωγής για να έχει μειωμένες αντιδράσεις ή είχε δοθεί νωρίτερα στο μικρό κορίτσι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και όπως προκύπτει από τις τοξικολογικές εξετάσεις, πρόκειται για συνδυασμό κατασταλτικών και διεγερτικών -το λεγόμενο «speedball»- τα οποία όμως δρουν ανεξάρτητα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τα ηρεμιστικά χάπια που δόθηκαν στην 10χρονη μαθήτρια προκαλούν αμνησία, ενώ επιφέρουν και μείωση των αναστολών. Από την άλλη πλευρά, η κοκαΐνη που της χορηγήθηκε, κρατά σε εγρήγορση τον οργανισμό, ώστε να μην πέσει σε λήθαργο.

Σύμφωνα πάντα με τον ΑΝΤ1, οι αστυνομικοί καλούνται να βρουν απάντηση στο ερώτημα, εάν οι δράστες που χορήγησαν στη Μαρκέλλα αυτά τα ναρκωτικά γνώριζαν την αντικρουόμενη επίδραση που έχουν στον ανθρώπινο οργανισμό και, εάν ναι, μήπως αυτό φανερώνει κάτι για το κίνητρο της αρπαγής. Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την εξιχνίαση της υπόθεσης συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της γυναίκας που πραγματοποίησε την απαγωγή της Μαρκέλλας, με τους αστυνομικούς να γνωρίζουν πλέον ότι έχει βγει εκτός νομού Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς τη νότια Ελλάδα.

Παράλληλα, εξετάζεται ένα ακόμα άτομο για την εμπλοκή του στην υπόθεση. Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο που σύμφωνα με πληροφορίες βοήθησε τη γυναίκα, ώστε να πετύχει την απαγωγή του κοριτσιού.

Τέλος, όπως επισημαίνουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, θεωρείται βέβαιη η εμπλοκή ενός προσώπου από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας στην υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας.

Την επιμέλεια της 10χρονης ζητά ο αδερφός της

Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για τον οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο της μικρής μαθήτριας, ώστε να εκτιμηθούν οι μελλοντικές συνθήκες διαβίωσής της.

Στο πλαίσιο αυτό, κλήθηκε να καταθέσει στην εισαγγελέα Ανηλίκων ο μεγάλος αδελφός της, που φέρεται να διεκδικεί την επιμέλεια της 10χρονης.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024