Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία αποδεικνύουν την εμμονή της 35χρονης με την Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία αποδεικνύουν την εμμονή της 35χρονης με την Ιωάννα

Ούτε μία ούτε δύo, αλλά... 11 φορές είχαν μιλήσει μέσω social media η 35χρονη με την άτυχη Ιωάννα, προτού φτάσει η μοιραία 20ή Μαΐου όταν η πρώτη εξαπέλυσε τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι κατά της δεύτερης, η οποία συγκλονίζει το πανελλήνιο

Ούτε μία ούτε δυο, αλλά… έντεκα φορές είχαν μιλήσει μέσω social media η 35χρονη με την άτυχη Ιωάννα, προτού φτάσει η μοιραία 20ή Μαΐου όταν η πρώτη εξαπέλυσε τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι κατά της δεύτερης, η οποία συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η πρώτη επικοινωνία της 35χρονης με την Ιωάννα έγινε στις 25 Νοεμβρίου του 2018, μέσω Messenger και με πρωτοβουλία της κατηγορουμένης. Αντικείμενο της συζήτησής ήταν -τι άλλο;- αν τρέχει κάτι με τον 40χρονο, ο οποίος θεωρείται μέχρι σήμερα το «μήλον της έριδος» ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι οι απαντήσεις της Ιωάννας ήταν αρνητικές, σε κάθε μιας από τις περιπτώσεις, η δράστις επέστρεφε στο ίδιο θέμα και ρωτούσε ξανά και ξανά.

Δείτε τις συνομιλίες των δύο γυναικών:

  • 35χρονη: Αγάπη όλα καλά; Δεν είχαμε καμία ενόχληση;
  • Ιωάννα: Έλα κοριτσάκι, είχαμε ναι… Το επόμενο πρωινό δυστυχώς… «Καλημέρα εύχομαι καλή εβδομάδα με χαμόγελο» και κάτι τέτοια… Δε ξέρω τι σχέση έχετε, αλλά συμβουλευτικά… Ξεκόλλα από αυτόν κ……ζει φουλ στο Facebook. Νομίζω δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί του. Πάντως εγώ του το ξέκοψα, δεν ξαναέστειλα.
  • 35χρονη: Μου επιτρέπεις να σε πάρω; Δεν έχω το τηλ σου… Ρε Ιωάννα, θύμισέ μου που έκλεισε η συνομιλία σας.
  • Ιωάννα: Μου ευχήθηκε να περάσω όμορφα και να επιστρέψω με το καλό.

Η 35χρονη, ωστόσο, που φαίνεται ότι είχε εμμονή με την Ιωάννα και τον 40χρονο, ανησυχεί ακόμα περισσότερο και εμφανίζεται και πάλι στις 8 Δεκεμβρίου.

Ακολουθεί ο εξής διάλογος:

  • 35χρονη: Έλα κορίτσι καλησπέρα. Είσαι καλά;
  • Ιωάννα: Ναι κορίτσι μου, μία χαρά εσύ; Ελπίζω να πήγαν καλά τα πράγματα με τον άλλον.
  • 35χρονη: Καλά και εγώ ρε Ιωάννα μου. Έτσι λέω, για να δούμε… Σε ξαναενόχλησε;
  • Ιωάννα: Όχι, όχι θα στο έλεγα αν ήταν…
  • 35χρονη: Εντάξει, ξέρεις πως σε ρωτάω και ευχαριστώ για πολλοστή φορά σου είμαι υπόχρεη και το εκτιμώ πολύ.
  • Ιωάννα: Μακάρι να πάνε όλα καλά φιλάκια.
  • 35χρονη: Φιλάκια.

Οι δύο γυναίκες επικοινωνήσαν συνολικά 11 φορές μέσω Messenger, πάντα με πρωτοβουλία της 35χρονης και με ένα και μόνο σκοπό: να ρωτήσει αν υπάρχει κάτι με τον 40χρονο. Η τελευταία τους επικοινωνία ήταν στις 7 Ιανουαρίου, ανημέρα της ονομαστικής γιορτής της Ιωάννας.

Μάλιστα, της ευχήθηκε και χρόνια πολλά, όσο η Ιωάννα αγνοούσε ότι την παρακολουθούσε ήδη μέσω GPS, που είχε τοποθετήσει στο αυτοκίνητό της.

  • 35χρονη: Κορίτσι χρόνια σου πολλά, ό,τι ποθείς.
  • Ιωάννα: Ευχαριστώ πολύ και εσύ το ίδιο, καλή χρονιά.
  • 35χρονη: Επίσης, φιλιά.

Ο 40χρονος παρακολουθεί σαστισμένος και δηλώνει ψυχολογικά διαλυμένος με τα όσα έχουν γίνει. Σύμφωνα, πάντα με το ρεπορτάζ του Star, με την Ιωάννα είχε μόλις τρεις επικοινωνίες μέσω Messenger: η 1η επικοινωνία είναι στις 26 Νοεμβρίου του 2018, η δεύτερη στις 18 Ιουλίου του 2019 και η τελευταία στις 19 Ιουλίου του 2019.

Μάλιστα, στο τελευταίο μήνυμα που έστειλε στην Ιωάννα, αναφέρει τα εξής: «Καλημέρα σας με χαμόγελο και υγεία. Καλή δουλειά», ενώ η 34χρονη δεν του απάντησε ποτέ. Εξάλλου η κατάσταση είχε ξεκαθαρίσει σε προηγουμένη συνομιλία τους, στις 18 Ιουλίου.

  • 40χρονος: Καλημέρα, που χάθηκες; Πως είσαι; Όλα καλά εύχομαι.
  • Ιωάννα: Όπα! Όλα καλά, εσύ; Η (όνομα κατηγορούμενης) τι κάνει;
  • 40χρονος: Όπα όπα, καλά είναι. Έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε, αλλά όλα καλά φαντάζομαι. Αν και εφόσον μιλάτε για τα προσωπικά της, όπως κατάλαβα, σίγουρα θα ξέρεις πως είναι. Δεν είχαμε ποτέ κάποια σχέση με την έννοια που μπορεί να έχεις καταλάβει, καθώς λόγω φόρτου εργασίας δικής μου τα τελευταία 1-2 χρόνια δε μπορώ τις δεσμεύσεις, γιατί δεν είναι εφικτό να είμαι συνεπής, οπότε δεν το έχω. Πολύ καλό κορίτσι εννοείται και φυσικά μιλάμε και τα λοιπά που και που. Δεν έχουμε τσακωθεί, αλίμονο. Τώρα εσύ τι θα μπορούσες να της πεις για εμένα εφόσον δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά δεν ξέρω αλλά οκ. Εύχομαι να της έλεγες καλά λόγια…

«Ακραία» χαρακτήριζε την επίθεση η 35χρονη

Οι αποκαλύψεις έρχονται από μια φίλη της 35χρονης, η οποία έκανε παρέα μαζί της τα τελευταία χρόνια. Μόλις έμαθε ότι είναι η φίλη της που κατηγορείται για την βάρβαρη επίθεση, φυσικά σοκαρίστηκε.

Οι πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αναφέρουν πως μετά την επίθεση με το βιτριόλι, η γυναίκα αυτή βρέθηκε σε κοινή παρέα με την 35χρονη -πλέον- κατηγορούμενη και το θέμα συζήτησης γρήγορα έφτασε στα όσα συνέβησαν στην Καλλιθέα.

Κι εδώ έρχονται οι σοκαριστικές αποκαλύψεις. Η κατηγορούμενη, λοιπόν, φέρεται να είπε στην παρέα: «Ποιος ξέρει τι μπορεί να της είχε κάνει αυτή για να την φτάσει εκεί πέρα, αλλά και πάλι, δεν δικαιολογείται η πράξη της, ήταν πολύ ακραία».

Λίγες μέρες αργότερα συνελήφθη ως η βασική ύποπτη για το περιστατικό…

«Η 35χρονη είχε εμμονή με την Ιωάννα ανεξάρτητα από μένα» λέει ο 40χρονος

Από την πλευρά του βέβαια ο 40χρονος, μέσω του δικηγόρου του, μίλησε στο MEGA, λέγοντας δηλώνοντας την απορία του πως είναι δυνατόν να είναι ο ίδιος η πέτρα του σκανδάλου, τη στιγμή που ήδη η 35χρονη παρακολουθούσε την Ιωάννα από τον Ιούνιο του 2019, ενώ αυτός στην Ιωάννα έστειλε αίτημα φιλίας, ως προτεινόμενη φίλη, τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Ακόμα, δηλώνει πως συμπαρίσταται στο προσωπικό δράμα της Ιωάννας, όπως όλο το πανελλήνιο.

 «Ο 40χρονος δεν είχε συναντήσει ποτέ την Ιωάννα»

Νωρίτερα, μιλώντας και πάλι στο MEGA για τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση ο δικηγόρος του 40χρονου, Δημήτρης Γκαβέρας, ξεκαθάρισε πως ο εντολέας του δεν είχε συναντήσει ποτέ από κοντά την Ιωάννα.

«Ο εντολέας μου είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Ούτε επιχειρηματίας, ούτε όσα έχουν ακουστεί. Όλες οι υπερβολές που έχουν ακουστεί για το πρόσωπό του έχουν προκαλέσει τη δυσαρέσκεια και την ενόχλησή μας», σημείωσε ο κ. Γκαβέρας.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, την 34χρονη Ιωάννα δεν την γνώριζε προσωπικά, ούτε την είχε δει ποτέ από κοντά, πέραν του προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Κατά το στάδιο της ανάκρισης κατάλαβε ότι γνώριζε την 34χρονη. Ούτε μπορούσε να φανταστεί ότι έχει ο ίδιος εμπλοκή στο θέμα αυτό. Ούτε το ποιο ήταν το θύμα. Η μόνη τους επικοινωνία όπως αναφέρει ξεκάθαρα στην κατάθεσή του, ήταν μια τυπική επικοινωνία σε μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Σαν προτεινόμενη φίλη την είδε και έκανε ένα αίτημα φιλίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκαβέρας.

Ο ίδιος μάλιστα τόνισε ότι δεν είχαν συναντηθεί ποτέ σε κάποιο γάμο ή άλλη κοινωνική εκδήλωση, όπως είχε ακουστεί. «Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αυτό προκύπτει και από την κατάθεσή του. Δεν την έχει δει ποτέ από κοντά. Την έχει δει μόνο μέσω του Facebook», ξεκαθάρισε ο δικηγόρος του 40χρονου.

Σε ό,τι αφορά στην 35χρονη κατηγορούμενη, ο κ. Γκαβέρας επεσήμανε ότι μεταξύ του πελάτη του και της 35χρονης «δεν υπήρχε σχέση, δεν υπήρχε δεσμός με την κατηγορούμενη. Δεν έχουν βρεθεί ποτέ κάπου σαν κοινωνική συναναστροφή. Όλες οι συναντήσεις τους ήταν κατ’ ιδίαν».

Τρομοκρατημένη η μελαχρινή γυναίκα των «σημειώσεων» της 35χρονης

Την ίδια στιγμή τρομοκρατημένη για την πιθανότητα να γλύτωσε μια επίθεση με βιτριόλι μόνο από συμπτώσεις, όπως αποκαλύπτει το MEGA, είναι μια νεαρή από το επαγγελματικό περιβάλλον της 35χρονης.

Μετά την αποκάλυψη των ανατριχιαστικών σημειώσεων της κατηγορούμενης ότι πρέπει να προσέχει για μελαχρινή από τη δουλειά, η γυναίκα θεωρεί ότι είχε μπει και εκείνη στο στόχαστρο της κατηγορούμενης, αλλά για άγνωστους λόγους δεν βρέθηκε στη θέση της Ιωάννας.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει έμεινε έκπληκτη όταν πριν από έναν μήνα και αφού πλέον δεν είχαν στενές επαφές με την 35χρονη, έλαβε από εκείνη ένα μήνυμα με το οποίο της ζητούσε έναν γιατρό για να της γράψει ότι δήθεν χρειάζεται αναρρωτική.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024