Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με βιτριόλι: Πώς η 35χρονη προμηθεύτηκε και τοποθέτησε το GPS στο αυτοκίνητο της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: Πώς η 35χρονη προμηθεύτηκε και τοποθέτησε το GPS στο αυτοκίνητο της Ιωάννας

Τον τρόπο με τον οποίο η δράστις τοποθέτησε την συσκευή GPS tracker στο αυτοκίνητο της Ιωάννας, εξήγησε στην κάμερα του MEGA ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων

Τον τρόπο με τον οποίο η δράστις τοποθέτησε την συσκευή GPS tracker στο αυτοκίνητο της Ιωάννας, εξήγησε στην κάμερα του MEGA ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων.

Η 35χρονη γυναίκα, που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, κατασκόπευε την άτυχη κοπέλα, για μεγάλο χρονικό διάστημα σχεδιάζοντας την επίθεσή της.

Η δράστις είχε εγκατεστημένη εφαρμογή παρακολούθησης δορυφορικού γεωεντοπισμού, με την οποία γνώριζε τις κινήσεις της άτυχης Ιωάννας προκειμένου να ξέρει ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται για να βρει την κατάλληλη στιγμή της επίθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον μηχανισμό GPS Tracker.

Μάλιστα, η συσκευή που είχε προμηθευτεί η δράστις, ήταν παράνομη, από το παραεμπόριο ψάχνοντας στο internet.

Για να τοποθετήσει κάποιος στο αυτοκίνητό του ένα GPS tracker, καθόλα νόμιμα πρέπει να το συνδέσει με την μπαταρία του αυτοκινήτου.

Το παράνομο GPS tracker έχει μια μεταλλική επιφάνεια, για να μπορεί να κολλάει στο κάτω μέρος, πλευρικά του αυτοκινήτου. Να κολλάει ο μαγνήτης και να μπορεί να κρυφτεί.

Η συσκευή που πωλείται νόμιμα συνδέεται με την μπαταρία του αυτοκινήτου. Αν όμως η συσκευή είναι παράνομη, η μπαταρία της, έχει μια αυτονομία, μια διάρκεια ζωής.

Ο κ. Παγώνης, που έχει συνεργείο αυτοκινήτου, μιλώντας στο MEGA τόνισε ότι «δεν χρειάζεται ιδιαίτερη γνώση για να τοποθετήσεις τη συσκευή. Ο μαγνήτης είναι πανίσχυρος, κολλάει εν ριπή οφθαλμού. Είναι πανεύκολη η τοποθέτηση. Η τιμή του είναι μέχρι 50 ευρώ».

Ενώ η μπαταρία που «φοράει» είναι λιθίου, που έχει μια συγκεκριμένη διάρκεια. «Αν την παρακολουθούσε καιρό θα χρειαζόταν σίγουρα φόρτιση. Εκτός αν είχε δύο μηχανήματα, ώστε να ξεκολλάει το ένα και να κολλάει το άλλο» κατέληξε.

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024