Κάτι από κατασκοπική ταινία μοιάζει η επίθεση με βιτριόλι της 35χρονης στην Ιωάννα.

Η 35χρονη παρακολουθούσε τις κινήσεις της Ιωάννας χρησιμοποιώντας τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Δηλαδή χρησιμοποίησε τακτικές που θυμίζουν ταινίες με ταινίες θρίλερ για να παρακολουθεί στενά τι έκανε και που βρισκόταν η γυναίκα που αντιμετώπιζε ως αντίζηλό της.

Η 35χρονη γυναίκα κατασκόπευε την Ιωάννα και τα στοιχεία που έχουν εντοπίσει οι άνδρες της ασφάλειας, μαρτυρούν ότι σχεδίαζε καιρό τώρα τη φριχτή επίθεση.

Δηλαδή, είχε εγκατεστημένη εφαρμογή παρακολούθησης δορυφορικού γεωεντοπισμού, με την οποία γνώριζε τις κινήσεις της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να ξέρει ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται για να βρει την κατάλληλη στιγμή της επίθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον μηχανισμό GPS Tracker.

Τι είναι το GPS Tracker και πώς λειτουργεί

Πρόκειται για συσκευή που δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο να εντοπίσει ή να επιτηρήσει ένα κινούμενο αντικείμενο, όπως ένα αυτοκίνητο.

Με τη βοήθεια του ανάλογου λογισμικού, μπορεί να βλέπει την κίνησή του 24 ώρες το 24ωρο live πάνω στον χάρτη.

Το μέγεθός του είναι σχεδόν όσο ένας αναπτήρας και τοποθετείται σε κρυφά σημεία του οχήματος έτσι ώστε να μην είναι εμφανές.

Διαβάστε επίσης: Τράπουλα Χαλ – Στον αποκρυφισμό έψαχνε απαντήσεις η 35χρονη

Η λειτουργία μιας συσκευής GPS αποτελείται από δύο τμήματα. Το ένα είναι η μονάδα με την κεραία που συνδέεται με δορυφόρους, και το δεύτερο η μονάδα GPRS η οποία είναι εφοδιασμένη με μία κάρτα SIM και στέλνει δεδομένα στον Server, ώστε να ενημερώνει ανά πάσα στιγμή για την κατάσταση του οχήματος.

Ένα  τέτοιο μηχανισμό μπορεί κανείς να τον προμηθευτεί τόσο σε καταστήματα με τέτοια είδη όσο και μέσω διαδικτύου, με κόστος που κυμαίνεται από τα 27 ευρώ μέχρι και τα 15ο ευρώ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο