Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με βιτριόλι : «Ξεσκονίζουν» το κινητό της 35χρονης για νέα στοιχεία

Επίθεση με βιτριόλι : «Ξεσκονίζουν» το κινητό της 35χρονης για νέα στοιχεία

Οι ερευνητές των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ θέλουν να δουν σε βάθος χρόνου τις κινήσεις και τα πλάνα της 35χρονης

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι.

Η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι της έριξε βιτριόλι, παρακολουθούσε πάνω από ένα χρόνο την Ιωάννα, ενώ της είχε βάλει ακόμα και GPS στο αυτοκίνητο για να εντοπίζει που πηγαίνει, ποιες ήταν οι διαδρομές της, πού έμενε και αν προσέγγιζε την περιοχή που διέμενε ο 40χρονος, που θεωρείται μέχρι σήμερα το μήλον της έριδος.

Η μυστηριώδης γυναίκα εμφανιζόταν αρκετά συχνά στη γειτονιά με σκοπό να αλλάξει τις μπαταρίες στη συσκευή. Κανείς όμως δεν ήξερε το λόγο. Μάλιστα, γείτονας αποκάλυψε στην αστυνομία ότι έβλεπε μια γυναίκα από τον περασμένο Ιανουάριο να κινείται μέσα στη νύχτα με φακό.

Η 35χρονη φέρεται να λάμβανε όλες τις πληροφορίες στο κινητό της. Ήταν το δεύτερο κινητό που είχε και αφορούσε μόνο στην Ιωάννα. Οι αρχές εντόπισαν την εφαρμογή  παρακολούθησης δορυφορικού γεωεντοπισμού μέσω GPS Tracker και έβλεπε σε πραγματικό χρόνο που πήγαινε με το αυτοκίνητό της η Ιωάννα.

«Ξεσκονίζουν» το κινητό της 35χρονης

Οι ερευνητές των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ προσπαθούν να επαναφέρουν το ιστορικό από τις κινήσεις του laptop και των δυο κινητών τηλεφώνων της 35χρονης που φρόντισε να διαγράψει λίγες ημέρες πριν τη σύλληψη της.

Με την κίνηση αυτή θέλουν να δουν σε βάθος χρόνου τις κινήσεις και τα πλάνα της 35χρονης σε ο,τι έχει να κάνει με την Ιωάννα και από την άλλη να διαπιστώσουν αν κάποιος τη βοήθησε σε συγκεκριμένες ενέργειές της γνωρίζοντας ή όχι τα όσα σχεδίαζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να εντοπίστηκαν και οι κλήσεις σε ραδιοταξί, τις οποίες πραγματοποίησε για να πάει στην Καλλιθέα την ημέρα που θα σημάδευε για πάντα την 34χρονη Ιωάννα, αλλά και γα να φύγει από το σημείο, πριν την εντοπίσουν.

Η 35χρονη είχε μάλιστα εξελιχθεί σε κανονική stalker καθώς, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, είχε εγκατεστημένη εφαρμογή παρακολούθησης δορυφορικού γεωεντοπισμού, με την οποία γνώριζε τις κινήσεις της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται για να βρει την κατάλληλη στιγμή της επίθεσης.

Μάλιστα φαίνεται πως η ίδια είχε τοποθετήσει το GPS στο αυτοκίνητο της Ιωάννας.

«Η προετοιμασία της δράστιδος αγγίζει τα όρια του επαγγελματία»

Ενδεικτικό του πόσο καλά προετοιμασμένη ήταν η κατηγορούμενη είναι το γεγονός πως όσα τονίζουν αστυνομικές πηγές αναφορικά με την προετοιμασία της.

«Η προετοιμασία της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη, για περίπου ένα χρόνο, αγγίζει τα όρια του επαγγελματία. Πιστεύουμε, ότι η δράστιδα σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα προετοίμαζε την επίθεση σε βάρος της νεαρής γυναίκας με μεθοδικότητα και ηρεμία, ενώ είχε εμμονή μαζί της, όπως φαίνεται από όλα τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας» τονίζουν χαρακτηριστικά στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, στο κινητό τηλέφωνο της 35χρονης βρέθηκε, εκτός των άλλων, φωτογραφία της εισόδου της πολυκατοικίας που κατοικεί η 34χρονη, με ημερομηνία 26 Ιουνίου 2019, που δείχνει πόσο καιρό παρακολουθούσε την Ιωάννα.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024