Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δικηγόρος 40χρονου στο MEGA: Μπορεί στο τέλος να αποδειχθεί ότι δεν είναι αυτός το τρίτο πρόσωπο

Δικηγόρος 40χρονου στο MEGA: Μπορεί στο τέλος να αποδειχθεί ότι δεν είναι αυτός το τρίτο πρόσωπο

Στην επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα αναφέρθηκε ο δικηγόρος του 40χρονου επιχειρηματία, που παρουσιάζεται ως το «μήλον της έριδος» στη φρικτή αυτή υπόθεση

Στην επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα αναφέρθηκε ο δικηγόρος του 40χρονου επιχειρηματία, που παρουσιάζεται ως το «μήλον της έριδος» στη φρικτή αυτή υπόθεση.

Ο Δημήτρης Γκαβέρας ήταν κατηγορηματικός σχετικά με τις θέσεις του εντολέα του. Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι δεν έχει κάποια σχέση με την 34χρονη Ιωάννα, ενώ αναφορικά στην 35χρονη κατηγορούμενη είπε πως ο 40χρονος άνδρας διατηρούσε μαζί της μια περιστασιακή σχέση.

Ο δικηγόρος του, συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Ο εντολέας μου είναι σε μια κατάσταση σοκ. Ολόκληρη η χώρα ασχολείται με αυτό το θέμα. Ο ίδιος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι είναι το μήλον της έριδος σε αυτή την υπόθεση».

«Το άσχημο για μας είναι ότι η δική του κατάσταση έχει περάσει σε όλα τα media, σαν δήλωση. Η κατάθεσή του ήταν ειλικρινέστατη και ξεκαθάρισε ότι δεν είχε καμία σχέση με την Ιωάννα, ενώ περιέγραψε και τη σχέση του με την κατηγορούμενη, με την οποία είχαν μια περιστασιακή σχέση που δεν μπορεί να μεταφραστεί ως δεσμός» υπογράμμισε.

«Θεωρούν όλοι ότι έχει κάποια συμμετοχή»

«Στο μυαλό του δεν ήταν σχέση. Ο κόσμος και ο κοινωνικός του περίγυρος έχει αρχίσει να αναγνωρίζει ποιος είναι και θεωρούν όλοι ότι έχει κάποια συμμετοχή» είπε σε άλλο σημείο.

Ερωτηθείς για το αν ο πελάτης του, είχε διαπιστώσει κάτι περίεργο στη συμπεριφορά της 35χρονης, ο κ. Γκαβέρας τόνισε: «Δεν είχε δει κάτι στην προσωπικότητά της που να τον προβληματίσει. Ήταν μια σχέση περιοδική. Όταν ξέσπασε η ιστορία, δυσκολεύτηκε να συνδέσει τα γεγονότα. Από όσο έχω μιλήσει μαζί του, ήταν μια περιστασιακή σχέση. Και με το θύμα δεν είχε καμία σχέση. Μια επικοινωνία στο messenger και τίποτα παραπάνω».

«Ανύπαρκτη η επικοινωνία με την Ιωάννα»

Όσον αφορά την Ιωάννα και την σχέση του μαζί της, ο δικηγόρος του ξεκαθάρισε ότι η επικοινωνία τους ήταν σχεδόν ανύπαρκτη.

«Η επικοινωνία ήταν πολύ αραιή, ως ανύπαρκτη. Όσον αφορά στο θύμα, δεν έχει καν το τηλέφωνό της» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση  ότι με το πέρας της ανάκρισης θα βγουν κι άλλα στοιχεία στην επιφάνεια που θα «απαλλάξουν» τον 40χρονο από την υπόθεση.

«Μπορεί στο τέλος να αποδειχθεί ότι δεν είναι ο 40χρονος το τρίτο πρόσωπο»

«Αν περατωθεί η ανακριτική διαδικασία, θα βγουν κι άλλα στοιχεία στην επιφάνεια. Τα οποία θα εξηγούν αυτή την ενέργεια. Η δική μου εκτίμηση, είναι ότι μπορεί στο τέλος να αποδειχθεί ότι ο εντολέας μου δεν είναι το τρίτο πρόσωπο και κακώς έχει περάσει όλη αυτή την έκθεση στα media» είπε σε άλλο σημείο.

«Ο ίδιος είναι σοκαρισμένος, είναι ράκος. Δεν μπορεί να συνδέσει τα γεγονότα. Ο ίδιος θεωρεί ότι δεν είναι αυτός η αιτία. Δυσκολεύεται να πιστέψει ότι μια τόσο επιφανειακή σχέση έφερε αυτό το αποτέλεσμα» είπε αναφορικά με την ψυχολογική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο 40χρονος.

Ο κ. Γκαβέρας ανέφερε ότι ο εντολέας του δεν έχει επικοινωνήσει με την Ιωάννα, καθώς τελεί σε κατάσταση σοκ και δεν είναι σε θέση.

Ενώ σχετικά με τον τρόπο που έχουν χειριστεί κάποια Μέσα την εμπλοκή του στην υπόθεση, υπογράμμισε ότι: «Έχουμε παραβίαση αρχής μυστικότητας της ανάκρισης. Εμείς αναφορικά με το κομμάτι αυτό, δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι, θα κινηθούμε νομικά».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024