Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέες θεωρίες για την υγεία του Τραμπ – Δεν μπορούσε να σηκώσει ούτε ένα ποτήρι νερό

Νέες θεωρίες για την υγεία του Τραμπ – Δεν μπορούσε να σηκώσει ούτε ένα ποτήρι νερό

Το γεγονός που προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια ήταν όταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του θέλησε να πιάσει το ποτήρι για να πιει νερό.

Έναν μικρό σάλο έχει προκαλέσει το νέο βίντεο που δείχνει τον Τραμπ να μην μπορεί να σηκώσει με το ένα χέρι ένα ποτήρι νερό.Ειδικότερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ παρευρέθηκε σε τελετή αποφοίτησης της στρατιωτικής ακαδημίας των ΗΠΑ, Γουέστ Πόιντ και για ακόμη μία φορά έγινε αντικείμενο σχολιασμού.

Αυτό που προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια ήταν ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του θέλησε να πιάσει το ποτήρι για να πιει νερό.

Στο βίντεο ο Τραμπ φαίνεται να μην μπορεί να βαστήξει με το ένα χέρι το ποτήρι και έτσι χρησιμοποιεί και το άλλο προκειμένου να φτάσει το ποτήρι στο στόμα του.

Ο Τραμπ δεν φαίνεται να τρέμει ακριβώς στο βίντεο, αλλά να αδυνατεί να κάνει μία πολύ συνηθισμένη κίνηση.

Σύμφωνα μάλιστα με την ψυχίατρο του πανεπιστημίου του Γέιλ, Bandy Xenobia Lee, δεν αποκλείεται να μιλάμε για «μία ανησυχητική, μόνιμη νευρολογική ένδειξη που απαιτεί εξέταση στον εγκέφαλο, καθώς και διερεύνηση άλλων συμπτωμάτων».

«Τα πρόσφατα βίντεο δείχνουν ξεκάθαρα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας του Τραμπ. Ο τρόπος που μιλάει, που κρατά το ποτήρι με το νερό, τα μπέρδεμα λόγια και οι σκέψεις του. Τι κρύβει ο Λευκός Οίκος;» διερωτήθηκε ο πολιτικός αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ Τζον Κούπερ.

Από την πλευρά του ο Τραμπ έκανε λόγο για fake news και υποστήριξε ότι όχι μόνο χαίρει άκρας υγείας αλλά το έδειξε κιόλας, κατά την αποχώρησή του από το βάθρο της ομιλίας.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024