Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γεννηματά : «Στόχος να μείνει όρθια η κοινωνία και ζωντανή η οικονομία»

Γεννηματά : «Στόχος να μείνει όρθια η κοινωνία και ζωντανή η οικονομία»

«Δυστυχώς όσα έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση είναι πολύ λίγα και πολύ καθυστερημένα. Γι' αυτό πιέζουμε, γι' αυτό αγωνιζόμαστε και γι' αυτό διεκδικούμε μαζί με τους ανθρώπους της αγοράς και τους εργαζόμενους», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά από τη Ρόδο όπου βρέθηκε για το μνημόσυνο του Δημήτρη Κρεμαστινού

«Δυστυχώς όσα έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση είναι πολύ λίγα και πολύ καθυστερημένα. Γι’ αυτό πιέζουμε, γι’ αυτό αγωνιζόμαστε και γι’ αυτό διεκδικούμε μαζί με τους ανθρώπους της αγοράς και τους εργαζόμενους», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά από τη Ρόδο όπου βρέθηκε για το μνημόσυνο του Δημήτρη Κρεμαστινού.

«Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος όλων μας. . Γιατί ο στόχος μας είναι να μείνει όρθια η κοινωνία και ζωντανή η οικονομία. Τώρα, όχι να κτίσουμε αύριο πάνω σε ερείπια. Όχι σε ανούσιους και ντροπιαστικούς καυγάδες σαν αυτούς που είχαν Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ προχθές στη Βουλή. Έχουμε κάνει συγκεκριμένες προτάσεις, στοχευμένες ,κοστολογημένες, αποτελεσματικές, για να ανοίξουν τα μαγαζιά, τα ξενοδοχεία, να δουλέψουν οι εργαζόμενοι. Και γι’ αυτό πιέζουμε την κυβέρνηση», πρόσθεσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ η οποία συναντήθηκε με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων και εργαζομένων με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

«Αυτό είναι το χρέος μας. Αυτό περιμένουν από εμάς οι πολίτες», πρόσθεσε η κ. Γεννηματά η οποία τη Δευτέρα αναφερόμενη στην αυριανή επίσκεψή της στο Καστελλόριζο σημείωσε: «Για το Καστελόριζο, το πιο ηχηρό μήνυμα που θέλω να στείλω είναι το μήνυμα ομοψυχίας που χρειάζεται αυτή την ώρα ο ελληνικός λαός και οι πολιτικές δυνάμεις.

Έχω κατ’ επανάληψη ζητήσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών γιατί απέναντι στην κλιμάκωση της επιθετικότητας της Τουρκίας η χώρα μας χρειάζεται εθνική γραμμή. Χρειάζεται να στείλει μήνυμα αποφασιστικότητας και αποτελεσματικής υπεράσπισης των εθνικών μας δικαίων. Γι’ αυτό και επισκέπτομαι αύριο το Καστελόριζο για να φτάσει το μήνυμα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024