Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα : Διαμαρτυρία με σάβανο και σταυρό για το «λουκέτο» σε κατάστημα

Πάτρα : Διαμαρτυρία με σάβανο και σταυρό για το «λουκέτο» σε κατάστημα

Με ένα πρωτότυπο και λίγο... μακάβριο τρόπο, επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν οι υπεύθυνοι νυχτερινού κέντρου της Πάτρας, για το λουκέτο στο κατάστημα και το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε.

Με ένα πρωτότυπο και λίγο… μακάβριο τρόπο, επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν οι υπεύθυνοι νυχτερινού κέντρου της Πάτρας, για το λουκέτο στο κατάστημα και το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε, λόγω της υπέρβασης του αριθμού των ατόμων που μπορούσαν στο χώρο βάσει των τετραγωνικών του.

Θέλοντας να «δείξουν» το τέλος της εστίασης, τοποθέτησαν στην πρόσοψη του μαγαζιού, ένα κρεβάτι, έναν σταυρό και ένα μαύρο ύφασμα.

Σύμφωνα με το thebest.gr, που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες, η απόφαση ελήφθη μετά από ελέγχους της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας σε συνεργασία με Αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ και Επιθεωρητές του Σ.ΕΠ.Ε. «Ο έλεγχος διενεργήθηκε από τις 23:00 έως τις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου σε πέντε συνολικά Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (μπαρ) του Δήμου Πατρέων. Σε δύο νυχτερινά κέντρα επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 12.000€ και 10.000€ αντίστοιχα, για, καθώς και το μέτρο της αναστολής λειτουργίας τους για τριάντα ημέρες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024