Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με το βιτριόλι - Προσαγωγή 35χρονης

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με το βιτριόλι – Προσαγωγή 35χρονης

Ήδη από αργά το βράδυ, το Βήμα είχε αποκαλύψει ότι η ΕΛ.ΑΣ. βρισκόταν μία ανάσα από τη σύλληψη της γυναίκας που έριξε το βιτριόλι εναντίον της 34χρονης στην Καλλιθέα

Ραγδαίες εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στην υπόθεση με την επίθεση εναντίον της 34χρονης στην Καλλιθέα, καθώς το πρωί της Πέμπτης προσήχθη μία 35χρονη στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βασική ύποπτη που καταθέτει αυτή την ώρα  είναι ιδιωτική υπάλληλος και κατοικεί στην Αθήνα.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.

Αυτή την ώρα, μάλιστα,  διενεργείται αστυνομική έρευνα στο σπίτι της 35χρονης.

Σημειώνεται, επίσης, ότι είναι πιθανόν να προσαχθεί αργότερα σήμερα μια ακόμη γυναίκα για την ίδια υπόθεση.

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Η ΕΛ.ΑΣ. με μία λιτή ανακοίνωση αναφέρει ότι «μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος, η γυναίκα είχε σχέση με δικηγόρο με τον οποίο είχε προσωπική επαφή η 34χρονη Ιωάννα και θεωρούσε πως εκείνη ευθυνόταν για το ότι δεν είχαν σταθερό δεσμό.

Επίσης, οι αστυνομικοί θεωρούν πως έστησε καρτέρι στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας καθώς είχε μάθει πως εκεί εργάζεται, χωρίς να γνωρίσει τη διεύθυνση κατοικίας της.

Ήδη από αργά το βράδυ, το Βήμα είχε αποκαλύψει ότι η ΕΛ.ΑΣ. βρισκόταν μία ανάσα από τη σύλληψη της γυναίκας που έριξε το βιτριόλι εναντίον της 34χρονης στην Καλλιθέα.

Όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Πέμπτης προσήχθη και καταθέτει μία 35χρονη γυναίκα η οποία θεωρείται από τις Αρχές ως βασική ύποπτη για την επίθεση στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες , δράστις είναι μία γυναίκα από την Αθήνα, της οποίας τα ίχνη έχουν εξαφανισθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και ήδη αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Μέχρι στιγμής η γυναίκα που έχει προσαχθεί στη ΓΑΔΑ δεν έχει παραδεχθεί ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη, και απομένει να δούμε εάν οι Αρχές θα προχωρήσουν στη σύλληψή της.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στα ίχνη της γυναίκας μετά από σειρά πληροφοριών και ύστερα από τον διαδοχικό αποκλεισμό άλλων σεναρίων κι άλλων προσώπων για τους οποίους διαπιστώθηκε ότι είχαν ισχυρά άλλοθι.

Επιπλέον, σημαντικά στοιχεία συγκεντρώθηκαν από την ανάλυση κλήσεων στα σημεία εμφάνισης της 34χρονης (Καλλιθέα, Συγγρού στο ύψος του Φιξ, Ακαδημίας, Παγκράτι) και τη μαρτυρία οδηγού ταξί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστις έκανε κλήση από καρτοτηλέφωνο επί της οδού Ακαδημίας, σε σημείο όπου υπάρχουν κάμερες. Εκεί, την προηγούμενη ημέρα της επίθεσης, η ύποπτη γυναίκα  κάνει τηλεφώνημα για να καλέσει  το ταξί με το οποίο έφυγε από το σημείο στη Λεωφόρο Θησέως στην Καλλιθέα.

Οι κάμερες είχαν  καταγράψει την ύποπτη γυναίκα και φαίνεται πως οι Αστυνομικές Αρχές αξιοποίησαν και αυτό το στοιχείο προκειμένου να προχωρήσουν στην προσαγωγή της 35χρονης.

Τόσο η σωματοδομή όσο και η περούκα που φορούσε η ύποπτη γυναίκα στην οδό Ακαδημίας παραπέμπουν στη γυναίκα με το βιτριόλι που πραγματοποίησε την επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024