Επίθεση με βιτριόλι: Κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης οι Αρχές – Αποκάλυψη βόμβα για τη γυναίκα που αναζητείται
Η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκει στον αρχικό κύκλο των υπόπτων από το προσωπικό κι επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης που είχε απασχολήσει στην πρώτη φάση τις διωκτικές αρχές
Στη σχεδόν πλήρη εξιχνίαση της επίθεσης με βιτριόλι (στις 20 Μαΐου) εναντίον της 34χρονης λογίστριας στην Καλλιθέα έχει προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ., όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα».
Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστις είναι μία γυναίκα από την Αθήνα, της οποίας τα ίχνη έχουν εξαφανισθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και ήδη αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.
Η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκει στον αρχικό κύκλο των υπόπτων από το προσωπικό κι επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης που είχε απασχολήσει στην πρώτη φάση τις διωκτικές αρχές. Φέρεται να διατηρούσε περιστασιακή σχέση με άντρα ο οποίος είχε προσωπική επαφή με την άτυχη 34χρονη κάτι που θεωρήθηκε από την ύποπτη ως «εμπόδιο» για να υπάρξει μόνιμος δεσμός μαζί του. Κάτι ωστόσο που φέρεται να αρνείτο κι ο ίδιος ο εν λόγω άνδρας. Αστυνομικοί μιλούν για «εμμονή» της εν λόγω γυναίκας σε βάρος της 34χρονης.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στα ίχνη της βασικής υπόπτου από σειρά πληροφοριών κι ύστερα από τον διαδοχικό αποκλεισμό άλλων σεναρίων κι άλλων προσώπων για τους οποίους διαπιστώθηκε ότι είχαν ισχυρά άλλοθι.
Επιπλέον, σημαντικά στοιχεία συγκεντρώθηκαν -όπως ήδη έχει παρουσιάσει η εφημερίδα μας – από την ανάλυση κλήσεων στα σημεία εμφάνισης της 34χρονης (Καλλιθέα, Συγγρού στο ύψος του Φίξ, Ακαδημίας, Παγκράτι), τη μαρτυρία οδηγού ταξί κλπ.
Πρώτο μέλημα της ΕΛ.ΑΣ. είναι τώρα η πλήρης ταυτοποίηση της εν λόγω γυναίκας αλλά κυρίως ο εντοπισμός κι η εξέτασή της.
- ΒΗΜΑGAZINO: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Παγκόσμια συνάντηση στις ΗΠΑ με θέμα την «ακροαριστερή τρομοκρατία» – Live βίντεο
- Αρσάκειο: Τίτλος τιμής και σπουδαίον εφόδιον
- Την Κυριακή (19/7) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Όσμαν
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή σε Αττική, Κρήτη και άλλες τρεις Περιφέρειες
- Ισπανία: Στάχτη έγιναν 45.000 στρέμματα στη Σαραγόσα – Θα χρειαστεί μέρες για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά
- Η Ζεντάγια επιλέγει τις «ghost» βλεφαρίδες – Η αιθέρια τάση
- Harper’s Bazaar Greece: Το τεύχος Αυγούστου κυκλοφορεί αποκλειστικά με το ΒΗΜΑ της Κυριακής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442