Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Audi Online Sales : Το νέο σας αυτοκίνητο βρίσκεται ένα κλικ μακριά

Audi Online Sales : Το νέο σας αυτοκίνητο βρίσκεται ένα κλικ μακριά

Η νέα υπηρεσία της Audi μας επιτρέπει να αποκτήσουμε αυτοκίνητα προσαρμοσμένα στις ανάγκες μας γρήγορα, απλά και από την άνεση του σπιτιού μας

Από τις καθημερινές μέχρι τις πιο εξειδικευμένες αγορές μας, οι περισσότερες συναλλαγές μπορούν πλέον να πραγματοποιηθούν μέσα από την οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή μας. Με την αξία της ψηφιοποίησης των υπηρεσιών να έχει καταστεί πλέον αδιαμφισβήτητη μέσα από τα ίδια τα γεγονότα, όλο και περισσότερες εταιρείες κάνουν σημαντικά βήματα για τη διευκόλυνση των καταναλωτών και την μετατροπή των αγορών τους σε προσωπική εμπειρία. Αυτή τη φορά, τα ευχάριστα νέα έρχονται από το χώρο του αυτοκινήτου, με την Audi να λανσάρει μια νέα υπηρεσία που μας επιτρέπει να επιλέξουμε, να «κλείσουμε» και να παραλάβουμε το νέο μας όχημα χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσουμε χρόνο και ενέργεια σε περίπλοκες διαδικασίες.

Δικό σας με ένα κλικ

Μέσα από το Audi Online Sales επιλέγουμε το μοντέλο που επιθυμούμε, ανάμεσα σε έναν μεγάλο αριθμό άμεσα διαθέσιμων αυτοκινήτων, με διαφορετικό εξοπλισμό και χαρακτηριστικά. Έτσι, ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι την παραλαβή του ελαχιστοποιείται, χωρίς να χρειαστεί να μειώσουμε τις απαιτήσεις μας.

Παράλληλα, έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε τον τρόπο πληρωμής στις ανάγκες μας. Η εξόφληση του νέου μας οχήματος μετρητοίς, μας εξασφαλίζει προνομιακή τιμή αγοράς. Εναλλακτικά μπορούμε να επωφεληθούμε από το πρόγραμμα χρηματοδότησης Audi Now. Έτσι, πληρώνουμε την πρώτη δόση έξι μήνες μετά την παράδοση, με χαμηλό επιτόκιο 2,9% και τέσσερα χρόνια εγγύηση, ασφάλεια και service του νέου μας αυτοκινήτου.

Ουσιαστικά, πρόκειται για τις ίδιες διευκολύνσεις που θα είχαμε στη διάθεσή μας αν επισκεπτόμασταν την αντιπροσωπεία, χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσουμε χρόνο και ενέργεια σε περίπλοκες διαδικασίες.

Μεγαλύτερη πρόσβαση για όλους

Ανέκαθεν οι online αγορές εξυπηρετούσαν και τις ανάγκες εκείνων που, εξαιτίας του τόπου διαμονής τους, δεν ήταν σε θέση να επισκεφθούν εκθέσεις ή καταστήματα. Το ίδιο ισχύει και για το νέο ψηφιακό εργαλείο της Audi, το οποίο μας επιτρέπει να αποκτήσουμε το νέο μας όχημα έστω και αν διαμένουμε σε περιοχές που δεν υπάρχει Εξουσιοδοτημένος Έμπορος.

Καινούργιο αυτοκίνητο σε 4 βήματα

Η διαδικασία επιλογής, κράτησης και αγοράς του αυτοκινήτου απαιτεί ελάχιστο χρόνο, ενώ ολοκληρώνεται σε 4 βήματα:

  • Βήμα πρώτο: Επισκεπτόμαστε την σελίδα της υπηρεσίας Audi Online Sales.
  • Βήμα δεύτερο: Επιλέγουμε το μοντέλο της αρεσκείας μας, μεταξύ των διαθέσιμων ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων. Εκεί μπορούμε να ενημερωθούμε για κάθε επιπλέον χαρακτηριστικό τους, από το χρώμα και τον εξοπλισμό, μέχρι το είδος του καυσίμου και την τελική τιμή τους.
  • Βήμα τρίτο: Συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας στη φόρμα παραγγελίας και επιλέγουμε τον τρόπο πληρωμής και τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi από τον οποίο επιθυμούμε να παραλάβουμε το αυτοκίνητο. Το μόνο που μένει για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία επιλογής, είναι να κάνουμε κλικ στο πεδίο «Αποστολή».
  • Βήμα τέταρτο: Εκπρόσωπος του Εξουσιοδοτημένου Εμπόρου Audi έρχεται σε επικοινωνία μαζί μας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Μάθετε περισσότερα για το Audi Online Sales εδώ.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024