ΟΔΔΗΧ : 1,3 δισ. αντλήθηκαν από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων
Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 0,25% πιστοποιώντας το ιδιαίτερα θετικό κλίμα που επικρατεί στις διεθνείς αγορές για την Ελλάδα, ύστερα και από τη χθεσινή ψήφο εμπιστοσύνης που δόθηκε μέσω της επιτυχούς έκδοσης του 10ετούς ομολόγου του Δημοσίου.
Το ποσό των 1,3 δισ. ευρώ άντλησε σήμερα το Ελληνικό Δημόσιο κατά την δημοπρασία εντόκων γραμματίων ετήσιας διάρκειας.
Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 0,25% πιστοποιώντας το ιδιαίτερα θετικό κλίμα που επικρατεί στις διεθνείς αγορές για την Ελλάδα, ύστερα και από τη χθεσινή ψήφο εμπιστοσύνης που δόθηκε μέσω της επιτυχούς έκδοσης του 10ετούς ομολόγου του Δημοσίου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους το ύψος των προσφορών στη σημερινή δημοπρασία ανήλθε σε 1,888 δισ. ευρώ και υπερκάλυψε κατά 1,89 φορές το δημοπρατούμενο ποσό του ενός δισ. ευρώ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- HELLENiQ ENERGY: Οι ΑΠΕ ως μοχλός βιώσιμης ανάπτυξης και ενεργειακού μετασχηματισμού
- Φωτιές: Δύο πύρινα μέτωπα σε Λάρισα και Κιλκίς – Σηκώθηκαν εναέρια
- H οφθαλμαπάτη των «αόρατων» παπουτσιών: Ούτε σανδάλια, ούτε μπαλαρίνες – Τι είναι;
- Άργος: Εγκεφαλικά νεκρός ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί – Βίντεο ντοκουμέντο
- Τσουκαλάς: Η Ελλάδα πληρώνει σαν πρωταθλητής στο ΝΑΤΟ, αλλά εκπροσωπείται σαν παρατηρητής – Ανησυχητικές οι εξελίξεις
- Αγγελόπουλοι για Παπανικολάου, Ντόρσεϊ και Γουόκαπ: «Όταν η ομάδα πετυχαίνει θέλουν περισσότερα, όταν ο παίκτης σέρνεται…»
- Markos by Night: Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει με το «Άλλος για Survivor»
- Νεκρή από σφαίρες στο κεφάλι η γυναίκα που εμπλεκόταν σε απόπειρα δολοφονίας Ουκρανού μεγιστάνα – Δύο συλλήψεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442