OΔΔΗΧ : Άντλησε 1,3 δισ. ευρώ με τσιμπημένο επιτόκιο
Με ελαφρώς υψηλότερο κόστος σε σχέση με τις αρχές του μήνα δανείστηκε το Δημόσιο σήμερα το ποσό των 1,3 δισ. ευρώ. Και τούτο παρά το γεγονός ότι η ζήτηση εκ μέρους των επενδυτών ήταν μεγαλύτερη.
Με ελαφρώς υψηλότερο κόστος σε σχέση με τις αρχές του μήνα δανείστηκε το Δημόσιο σήμερα το ποσό των 1,3 δισ. ευρώ. Και τούτο παρά το γεγονός ότι η ζήτηση εκ μέρους των επενδυτών ήταν μεγαλύτερη.
Συγκεκριμένα ο ΟΔΔΗΧ εξέδωσε έντοκα γραμμάτια εξάμηνης διάρκειας, με το ύψος των προσφορών από τους επενδυτές να φτάνει τα 1,666 δισ. ευρώ.
Έτσι ο συντελεστής κάλυψης διαμορφώθηκε στο 1,67 από 1,35 στην αντίστοιχη δημοπρασία της 1ης Απριλίου. Το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 0,36% έναντι 0,30% πριν από περίπου ένα μήνα.
- Ποιοι σκύλοι επιτίθενται τελικά στους ανθρώπους; – Τι δείχνουν τα στοιχεία
- Eurogroup: Το «αγκάθι» του στεγαστικού στο επίκεντρο – Τα μοντέλα που θα συζητηθούν
- Ο Αταμάν συνδέεται με την Μπαρτσελόνα
- Χαλκίδα: Ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού λόγω ακύρωσης δρομολογίων – Ανακοίνωση της Hellenic Train
- Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποκαλύπτει τι θα κάνει την επομένη της λήξης του «The Late Show»
- Ρωσία – Ουκρανία: Συνεχίζονται οι εκατέρωθεν επιθέσεις – Από δύο νεκροί για κάθε πλευρά
- Κρήτη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για όπλα και ναρκωτικά
- ΟΗΕ: Ιστορικό «ναι» σε ψήφισμα για την κλιματική αλλαγή – Οι οχτώ χώρες που είπαν «όχι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442