Μια διαρροή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προδίδει τη σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά της νέας GTS έκδοσης της Cayenne σε SUV και Coupe έκδοση αμαξώματος, πριν την επίσημη παρουσίασή τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διέρρευσαν, η Cayenne GTS φέρεται να αξιοποιεί έναν twin-turbo V8 με απόδοση 460 ίππους και 620 Nm ροπής σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων. Με το εξοπλιστικό πακέτo Sport Chrono, η GTS αναμένεται να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη ταχύτητα αναμένεται να διαμορφωθεί σε 270 χλμ./ώρα.

Σε ό,τι αφορά την αισθητική, οι Cayenne GTS και GTS Coupe δείχνουν να διαθέτουν ως standard το εξοπλιστικό πακέτο Sport Design που προσθέτει στο αμάξωμά τους λεπτομέρειες σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα ενώ ξεχωρίζουν η σπορ εξάτμιση με τις χορταστικές απολήξεις που ξεπροβάλλουν στα άκρα του πίσω τμήματος της «απλής» έκδοσης και από το κέντρο της Coupe GTS όπου συνοδεύονται και από έναν επιθετικότερο αεροδυναμικό διαχύτη.

Μαζί με τις παραπάνω πληροφορίες, υπάρχει και το πρώτο τεκμήριο από το εσωτερικό όπου κυριαρχεί η γνώριμη πολυτελής υφή που στην προκειμένη περίπτωση μεταφράζεται σε επενδύσεις από Alcantara σε πολλές από τις επιφάνειες και τις λεπτομέρειες του εσωτερικού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Cayenne GTS αναμένεται να ξεκινά από τα 114.087 ευρώ και η Coupe GTS από τα 118.490 ευρώ και με δεδομένη την ακρίβειά τους αλλά και την αληθοφάνεια των εικόνων δεν υπάρχει λόγος αμφισβήτησης των στοιχείων αλλά και της δεδομένης «κοντινής απόστασης» για την πρεμιέρα των νέων εκδόσεων της Cayenne.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο