Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόωρη αποκάλυψη για τις Porsche Cayenne GTS και GTS Coupe

Πρόωρη αποκάλυψη για τις Porsche Cayenne GTS και GTS Coupe

Ένας λογαριασμός στο Instagram φέρνει στην επιφάνεια τις πρώτες εικόνες της Cayenne GTS στην «απλή» και την coupe εκδοχή της καθώς και τις πρώτες πληροφορίες σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις τους λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη της νέας έκδοσης του γερμανικού premium SUV από την Porsche.

Μια διαρροή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προδίδει τη σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά της νέας GTS έκδοσης της Cayenne σε SUV και Coupe έκδοση αμαξώματος, πριν την επίσημη παρουσίασή τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διέρρευσαν, η Cayenne GTS φέρεται να αξιοποιεί έναν twin-turbo V8 με απόδοση 460 ίππους και 620 Nm ροπής σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων. Με το εξοπλιστικό πακέτo Sport Chrono, η GTS αναμένεται να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη ταχύτητα αναμένεται να διαμορφωθεί σε 270 χλμ./ώρα.

Σε ό,τι αφορά την αισθητική, οι Cayenne GTS και GTS Coupe δείχνουν να διαθέτουν ως standard το εξοπλιστικό πακέτο Sport Design που προσθέτει στο αμάξωμά τους λεπτομέρειες σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα ενώ ξεχωρίζουν η σπορ εξάτμιση με τις χορταστικές απολήξεις που ξεπροβάλλουν στα άκρα του πίσω τμήματος της «απλής» έκδοσης και από το κέντρο της Coupe GTS όπου συνοδεύονται και από έναν επιθετικότερο αεροδυναμικό διαχύτη.

Μαζί με τις παραπάνω πληροφορίες, υπάρχει και το πρώτο τεκμήριο από το εσωτερικό όπου κυριαρχεί η γνώριμη πολυτελής υφή που στην προκειμένη περίπτωση μεταφράζεται σε επενδύσεις από Alcantara σε πολλές από τις επιφάνειες και τις λεπτομέρειες του εσωτερικού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Cayenne GTS αναμένεται να ξεκινά από τα 114.087 ευρώ και η Coupe GTS από τα 118.490 ευρώ και με δεδομένη την ακρίβειά τους αλλά και την αληθοφάνεια των εικόνων δεν υπάρχει λόγος αμφισβήτησης των στοιχείων αλλά και της δεδομένης «κοντινής απόστασης» για την πρεμιέρα των νέων εκδόσεων της Cayenne.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024