Διαρρήκτες για… κλάματα: Τους κλείδωσαν μέσα στο σπίτι που είχαν εισβάλει
Οι διαρρήκτες πήδηξαν από το παράθυρο για να διαφύγουν, όμως όταν το έκαναν αυτό, έγιναν αντιληπτοί από γείτονα, ο οποίος τους κυνήγησε.
Άσχημη τροπή πήρε για δύο άτομα η διάρρηξη σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Κυριακής.
Οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος, έδρασαν με απόλυτη ψυχραιμία, όταν αντιλήφθηκαν τους διαρρήκτες: Τους κλείδωσαν και κάλεσαν την αστυνομία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.
Οι διαρρήκτες πήδηξαν από το παράθυρο για να διαφύγουν, όμως όταν το έκαναν αυτό, έγιναν αντιληπτοί από γείτονα, ο οποίος τους κυνήγησε.
Λίγο αργότερα, σε κοντινή απόσταση η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον έναν από τους δύο διαρρήκτες, έναν 30χρονο Γεωργιανό, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.
- Κλιντ Ίστγουντ: Πώς περνά τις μέρες του ένα «σκαλί» πριν τα 96;
- Σχέση: Τι μένει μετά τον χωρισμό;
- Μια ματιά στο ακόμη πιο επικίνδυνο σίκουελ του «Peaky Blinders»
- Η σιωπηλή πανδημία: Η κατάρρευση της ψυχικής υγείας των εφήβων
- Libération για Αλέξη Τσίπρα: Η ηχηρή πολιτική επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού
- Το χειρότερο πρώτο τρίμηνο απολύσεων από το 2023 για τις εταιρείες τεχνολογίας – Η επίπτωση της AI



