Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Μαντλίν: Η συζήτηση για την εξαφάνιση της που είχε κάνει έξαλλο τον παιδόφιλο

Υπόθεση Μαντλίν: Η συζήτηση για την εξαφάνιση της που είχε κάνει έξαλλο τον παιδόφιλο

Ο 43χρονος φαίνεται πως τα «είχε βάλει» με μία παρέα που είχε επισκεφτεί το μαγαζί στο οποίο ήταν υπεύθυνος και ξεκίνησαν να συζητούν για την υπόθεση «Μαντλίν».

Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν τα λόγια που φέρεται να είχε πει πριν χρόνια ο νο.1 ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν.

Σύμφωνα με την Bild, ο 43χρονος φαίνεται πως τα «είχε βάλει» με μία παρέα που είχε επισκεφτεί το μαγαζί στο οποίο ήταν υπεύθυνος και ξεκίνησαν να συζητούν για την υπόθεση «Μαντλίν».

Ειδικότερα, ο Γερμανός φέρεται να είχε μια μικρή επιχείρηση με ποτά και σνακς στην γερμανική πόλη Braunschweig από το 2012 έως και το 2014.

Η 34χρονη Lenta Johlitz, δούλευε τότε στο συγκεκριμένο μαγαζί και τονίζει στην γερμανική εφημερίδα: «Μια φορά το “έχασε” εντελώς όταν κάτσαμε με φίλους και κάναμε μια συζήτηση σχετικά με την μικρή Μαντλίν. Ήθελε να σταματήσουμε να μιλάμε γι’ αυτό. «Το παιδί είναι νεκρό τώρα κι αυτό είναι» λέει η μάρτυρας πως είπε, ενώ σύμφωνα με την ίδια, συμπλήρωσε: «Μπορείς πολύ εύκολα να εξαφανίσεις ένα πτώμα! Ακόμα και τα γουρούνια τρώνε ανθρώπινη σάρκα»!

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ανατριχιαστικές είναι και οι λεπτομέρειες ενός άλλου μάρτυρα, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Γερμανός έδινε αμέτρητα παιχνίδια και αρκουδάκια σε νεαρά παιδιά τα οποία πήγαιναν σε σχολείο που βρισκόταν μόλις κάποια μέτρα από την επιχείρησή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο 64χρονος Peter Erdmann, εργαζόμενος του σχολείου, τονίζει: «Τα παιδιά έρχονταν στο σχολείο κρατώντας λούτρινα αρκουδάκια και παιχνίδια. Τα ρωτούσε πού τα βρήκαν και μου έλεγαν πως τους τα έδινε «ο Κρίστιαν από το κιόσκι». Έδινε στα παιδιά δώρα κάθε πρωί που περνούσαν από το μαγαζί του».

«Εκείνη την περίοδο, δεν σκεφτόμουν κάτι παραπάνω. Πήγαινα στο μαγαζί του και πάντα ήταν φιλικός. Τον είχα ρωτήσει αν έδινε δώρα στα παιδιά και μου απάντησε πως είχε ένα κουτί γεμάτο παιχνίδι στο μαγαζί του. Αναγουλιάζω όταν σκέφτομαι τις πραγματικές του προθέσεις και εύχομαι να είχα αναφέρει το περιστατικό στην διεύθυνση του σχολείου», καταλήγει ο ίδιος.

Αποκαλύψεις –σοκ για το παρελθόν του δράστη

Σημειώνεται πως τα τελευταία 24ωρα, βγαίνουν συνεχώς στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες για τον φερόμενο δράστη και τις πράξεις του. Ο άνδρας αυτός προκαλούσε από παιδί προβλήματα.

Από το 1995 μέχρι το 2007 διέμενε τακτικά στο Αλγκάρβε, κάποια χρόνια το σπίτι του ήταν ανάμεσα στο Λάγκος και την Πράια ντα Λουζ, έκλεβε για να ζήσει, γενικά κινείτο ανάμεσα στη Γερμανία και την Πορτογαλία, και στις δύο χώρες η συμπεριφορά του ήταν παραβατική. Το περιοδικό der Spiegel έγραψε ότι στο ποινικό του μητρώο υπάρχουν 17 εγγραφές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail, ο Γερμανός είχε εκδιωχθεί από το σπίτι στο οποίο ζούσε με τους θετούς γονείς του, εξαιτίας της προβληματικής συμπεριφοράς του.

Στο δημοσίευμα απεικονίζονται για πρώτη φορά οι άνθρωποι που τον υιοθέτησαν και πρόκειται για τους Brigitte and Fritz Brueckner. Τον πήραν στο σπίτι τους όταν ήταν ακόμη μωρό, καθώς η μητέρα του τον είχε εγκαταλείψει.

Οι θετοί του γονείς, ωστόσο, τον έστειλαν σε μια υπηρεσία για εφήβους που έδειχναν εγκληματική συμπεριφορά, όταν ο πατέρας τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο και η μητέρα δυσκολευόταν να ελέγξει τον ατίθασο χαρακτήρα του.

Γεμάτη προβλήματα η ζωή του παιδόφιλου

Πρέπει να ήταν 13 με 14 ετών όταν ο πατέρας του είχε το ατύχημα. Μέχρι τότε, εκείνος πειθαρχούσε το αγόρι, γιατί χρειαζόταν μια σθεναρή και σκληρή αντιμετώπιση. Μετά το ατύχημα όμως, δεν μπορούσε να το κάνει αυτό”, λέει ένας από αυτούς.

Και συνεχίζει: «Η Brigitte, η μητέρα, έκανε ό, τι καλύτερο μπορούσε όμως δεν κατάφερνε να αντιμετωπίσει και τον αδάμαστο χαρακτήρα του αγοριού και να φροντίζει τον σύζυγό της. Ο μικρός είχε ήδη μπλέξει και τότε τον έστειλαν στο κέντρο για τους εφήβους. Δυστυχώς ο σύζυγος της Brigitte είναι νεκρός πια. Η γυναίκα του όμως έκανε τα πάντα για εκείνον».

Μετά τις αποκαλύψεις για πιθανή εμπλοκή του Γερμανού στην υπόθεση με την μικρή Μαντλίν, η Daily Mail μίλησε με τους γείτονες του ζευγαριού που τον υιοθέτησε και τα όσα λένε είναι αποκαλυπτικά.

«Είναι ένα αξιαγάπητο ζευγάρι, πολύ ευγενικό. Αυτό που συνέβη όμως με τον γιο τους ήταν μια καταστροφή. Τον πήραν μωρό και τον μεγάλωσαν σαν να ήταν δικό τους παιδί. Συχνά έμπλεκε σε καυγάδες και η κατάστασή του χειροτέρευε όσο όδευε προς την εφηβεία», είπε.

Ένας άλλος γείτονας λέει πως «η Brigitte είναι μια υπέροχη γυναίκα. Γνώριζα το αγόρι αλλά είχα χρόνια να το δω. Αν αυτά που διαβάζω αληθεύουν, θα καταστρέψουν την μητέρα του. Εκείνη και ο σύζυγός του έκαναν τα πάντα για εκείνον όταν ήταν μικρός».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024