ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός : Τα μέτρα ασφαλείας στην Τούμπα
Το παιχνίδι μπορεί να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κοροναϊού, ωστόσο, στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας υπάρχουν πολλές κλούβες και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην άδεια λόγω κορωνοϊού Τούμπα, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, με τις δύο ομάδες να δίνουν τον πρώτο τους αγώνα μετά την τρίμηνη διακοπή που υπήρξε λόγω του Covid-19.
Το γήπεδο μπορεί να είναι άδειο, αφού δεν επιτρέπεται η παρουσία οπαδών στις κερκίδες, ωστόσο, στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Κλούβες των ΜΑΤ βρίσκονται στους γύρω δρόμους από το γήπεδο και υπάρχουν πολλές αστυνομικές δυνάμεις.
Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εξέλιξη η κατάθεση Γκόλια και Σκουρλέτη – Δείτε live
- Αισιόδοξος Αμερικανός πρέσβης για Γροιλανδία – Βλέπει τη κρίση σαν ευκαιρία για ΝΑΤΟ
- O Λεβαδειακός και η ευκαιρία για +9 από τον Παναθηναϊκό – Βόλος και Ατρόμητος «μάχονται» στο Πανθεσσαλικό
- Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στα Καπετανιανά – Χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός
- Υπάρχει περίπτωση ο λύκος να επιτεθεί σε άνθρωπο;
- Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια – Τι προβλέπουν τέσσερις μετεωρολόγοι


