Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντουέιν Τζόνσον κατά Τραμπ : Πού είσαι;

Ντουέιν Τζόνσον κατά Τραμπ : Πού είσαι;

O Ντουέιν Τζόνσον, με ένα βίντεο έστειλε το δικό του ηχηρό μήνυμα για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, απευθυνόμενος στον Ντόναλντ Τραμπ

Η δολοφονία του 46χρονου αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από τον αστυνομικό Ντέρεκ Τσόβιν, συνεχίζει να πυρπολεί την ατμόσφαιρα σε παγκόσμιο επίπεδο προκαλώντας αντιδράσεις και στον χώρο της showbiz.

O Ντουέιν Τζόνσον, γνωστός και ως «The Rock» με ένα βίντεο με τίτλο «Που είσαι;» , έστειλε το δικό του μήνυμα για το «Black Lives Matter» και τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, απευθυνόμενος -χωρίς να αναφέρει ωστόσο το όνομά του- στον Ντόναλντ Τραμπ.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Ιnstagram o 48χρονος αμερικανός ηθοποιός αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Πού είναι ο συμπονετικός ηγέτης μας, να »ανεβάσει» τη χώρα μας, που έχει γονατίσει, και να απλώσει ένα χέρι και να πει »σηκωθείτε, σηκωθείτε μαζί μου, γιατί »σας έχω». Σας ακούω, εγώ σε ακούω. Και έχεις τον λόγο μου ότι θα κάνω τα πάντα, με τη δύναμή μου, μέχρι τη μέρα που θα πεθάνω, μέχρι την τελευταία μου αναπνοή, θα κάνω ό,τι μπορώ για να δημιουργήσω αυτή την απαραίτητη αλλαγή, για να υπάρξει ισότητα, επειδή η ζωή των μαύρων έχει σημασία». Που είσαι;».

Και προσθέτει: «Φυσικά, όλες οι ζωές έχουν σημασία, αλλά αυτήν τη στιγμή, αυτή την καθοριστική, κεντρική, εκρηκτική στιγμή, όπου η χώρα μας βρίσκεται στα γόνατά της, πρέπει να πούμε τις λέξεις: Η ζωή των μαύρων έχει σημασία».

Για να συνεχίσει: «Πρέπει να γίνουμε οι ηγέτες που αναζητούμε. Θα το ρωτήσω για άλλη μια φορά: Πού είσαι; Πού είναι αυτός ο συμπονετικός ηγέτης, που βγαίνει μπροστά και αναλαμβάνει να λογοδοτήσει για τη χώρα του και για όλους τους ανθρώπους στη χώρα μας; Πού είσαι;

Θα σας πω κάτι, εμείς είμαστε εδώ. Είμαστε όλοι εδώ. Η διαδικασία αλλαγής έχει ήδη ξεκινήσει. Μπορείτε να την αισθανθείτε σε ολόκληρη τη χώρα μας. Η αλλαγή συμβαίνει. Θα χρειαστεί χρόνος. Θα χτυπήσουμε. Θα χρειαστεί να μαζέψουμε κομμάτια μας. Θα υπάρξει αίμα, αλλά η διαδικασία της αλλαγής έχει ήδη ξεκινήσει».

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ο Ντουέιν Τζόνσον:

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024