Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε υπό καθεστώς ανωνυμίας ότι οι αναρτήσεις της Μελάνια Τραμπ εμφανίζονται ολίγον τί αντίθετες με το μήνυμα που επιχειρεί να περάσει ο σύζυγός της.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίζεται ο Ντόναλντ Τραμπ με τις δημόσιες παρεμβάσεις της συζύγου του, Μελάνια, για το ζήτημα της δολοφονίας Φλόιντ και τις ταραχές που αυτή έχει προκαλέσει.

Σε αντίθεση με το δόγμα «νόμος και τάξη» που προσπαθεί να περάσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, η Πρώτη Κυρία έχει καλέσει σε μία σειρά από tweets για «ειρήνη και περίσκεψη».

«Ας επικεντρωθούμε στο να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον και να θεραπεύσουμε το μεγάλο έθνος μας», έγραψε η Μελάνια τη Δευτέρα, την ίδια ώρα που σε τηλεδιάσκεψη ο Τραμπ αποκαλούσε τους κυβερνήτες των πολιτειών «αδύναμους».

«Η Μελάνια Τραμπ νοιάζεται βαθιά για τον λαό της Αμερικής και τα ενθαρρυντικά μηνύματά της είναι ένα σημαντικό μέρος της δέσμευσης του προέδρου να σταματήσει τη βία και να επαναφέρει την ασφάλεια στις γειτονιές μας», δήλωσε στο CNN η Τζαντ Ντιρ, αναπληρωματική εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου.

Aν και λίγα πράγματα έχει κάνει η Μελάνια για να βοηθήσει με τον συστημικό ρατσισμό στις ΗΠΑ, το tweet της έρχεται σε αντίθεση με το μήνυμα που θέλει να περάσει η Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου.

Όσο ο Τραμπ έγραφε εμπρηστικά tweets για τους «αλήτες» διαδηλωτές και για χρήση βίας απέναντι σε αυτούς που κάνουν πλιάτσικο, λίγο αργότερα η Μελάνια έγραψε στο δικό της Twitter: «Η χώρα μας επιτρέπει τις ειρηνικές διαδηλώσεις, αλλά δεν υπάρχει λόγος για τη βία».

Και φυσικά, αξέχαστο είναι και το στιγμιότυπο που ο Τραμπ ανάγκασε τη Μελάνια να χαμογελάσει μπροστά στους δημοσιογράφους και αυτή το μόνο που κατάφερε ήταν έναν μορφασμό.

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε υπό καθεστώς ανωνυμίας ότι οι αναρτήσεις της Μελάνια Τραμπ εμφανίζονται ολίγον τί αντίθετες με το μήνυμα που επιχειρεί να περάσει ο σύζυγός της. Ένταση έχει προκαλέσει και το χρονοδιάγραμμα των μηνυμάτων της: σημειώνονται σχεδόν αμέσως μετά από κάθε δημόσια δήλωση του προέδρου, αποδιοργανώνοντας έτσι την επικοινωνιακή του πολιτική.

Ως εκ τούτου, η Δυτική Πτέρυγα έχει κρατήσει μακριά τη Μελάνια από τις συζητήσεις που πραγματοποιούνται στην ομάδα Τραμπ.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr