Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζόκοβιτς: «Ακραία τα μέτρα για το US Open»

Τζόκοβιτς: «Ακραία τα μέτρα για το US Open»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για τα μέτρα που θα παρθούν στο US Open, ξεκαθαρίζοντας πως τα θεωρεί ακραία.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, χαρακτήρισε ως «ακραίες» και «απίθανες» τις προτεινόμενες συνθήκες υγιεινής που έχουν προβλεφθεί για το US Open, διοργάνωση που έχει προγραμματισθεί για το τέλος του καλοκαιριού στην Νέα Υόρκη, με την αμερικανική μητρόπολη να αποτελεί το επίκεντρο της πανδημίας του κορονοϊού στις ΗΠΑ.

«Μόλις εχθές, είχα μια τηλεφωνική συνομιλία με τους παράγοντες του παγκόσμιου τένις. Συζητήσαμε για την συνέχιση της σεζόν και κυρίως για το US Open, που έχει προγραμματισθεί για τα τέλη Αυγούστου, αλλά δεν ξέρουμε εάν θα διεξαχθεί», είπε χαρακτηριστικά ο 33χρονος επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, μιλώντας στον σερβικό τηλεοπτικό σταθμό «Prva TV».

«Οι κανόνες που πρέπει να γίνουν σεβαστοί για να γίνουν οι αγώνες εκεί, είναι ακραίοι», επεσήμανε ο Σέρβος πρωταθλητής που έχει κατακτήσει τρεις φορές το κορυφαίο τρόπαιο, επισημαίνοντας ότι οι περιορισμοί σχετικά με το πλαίσιο και το περιβάλλον των παικτών, είναι απίθανό να εφαρμοσθούν:

«Δεν θα έχουμε πρόσβαση στο Μανχάταν, θα πρέπει να κοιμηθούμε σε ξενοδοχεία στο αεροδρόμιο και να κάνουμε τεστ για κορονοϊό, δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Επιπλέον, θα μπορούμε να φέρουμε μόνο ένα άτομο στο κλαμπ, κάτι που είναι πραγματικά αδύνατο.

Χρειαζόμαστε έναν προπονητή, έναν προπονητή φυσικής κατάστασης και έναν φυσιοθεραπευτή. Όλες οι προτάσεις, είναι πραγματικά αυστηρές, αλλά καταλαβαίνω ότι για οικονομικούς λόγους και λόγω των ήδη υπαρχόντων συμβάσεων, οι διοργανωτές θέλουν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Θα δούμε τι θα συμβεί».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024