Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Νταλάρας: Ο επεισοδιακός τρόπος που γνώρισε την γυναίκα του

Γιώργος Νταλάρας: Ο επεισοδιακός τρόπος που γνώρισε την γυναίκα του

Καλεσμένος της εκπομπής "Ενώπιος Ενωπίω" ήταν ο Γιώργος Νταλάρας, για μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Καλεσμένος της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν ο Γιώργος Νταλάρας, για μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

«Έγινα άνθρωπος μέσα από το τραγούδι»

«Πολλά στοιχεία στη φωνή μου και στη μουσική μου πορεία, τα πήρα από τον πατέρα μου, ο οποίος ήθελε με ό,τι καταπιανόταν, να το μαθαίνει. Μου έδειξε τι πρέπει να κάνω. Να βλέπω την ποίηση μέσα στους ανθρώπους. Έτσι, έπιασα και μελέτησα τους μεγάλους του ρεμπέτικου, τις διαφορές στους στιχουργούς», σημείωσε ο Γιώργος Νταλάρας.

«Έγινα άνθρωπος μέσα από το τραγούδι, ήταν ένα παράθυρο για να μπω στη ζωή με συναίσθηση και ευθύνη. Σιγά-σιγά, άρχισα να ανατρέπω αντιλήψεις. Κατάλαβα πως ήρωας είναι αυτός που νιώθει το αίσθημα της ελευθερίας και το χρησιμοποιεί για το κοινό καλό», προσέθεσε ο μεγάλος καλλιτέχνης.

«Δεν ήθελα να γίνω αυτό που έγινα, γιατί δεν υπάρχει μέτρο. Δεν μπορώ να υποστηρίξω το μεγάλο όνομα Νταλάρα. Η φήμη δεν μου αρέσει πολύ. Δεν κατάλαβα γιατί έλεγαν τόσο πολλά καλά για μένα αλλά ταυτόχρονα και τόσα κακά», συμπλήρωσε ο Γιώργος Νταλάρας.

«Δεν μπορώ να υποστηρίξω το μεγάλο όνομα Νταλάρα»

«Δεν ήθελα να γίνω αυτό που έγινα, γιατί δεν υπάρχει μέτρο. Δεν μπορώ να υποστηρίξω το μεγάλο όνομα Νταλάρα. Η φήμη δεν μου αρέσει πολύ. Δεν κατάλαβα γιατί έλεγαν τόσο πολλά καλά για μένα αλλά ταυτόχρονα και τόσα κακά. Έχω κάνει λάθη πολλά. Τα λάθη όμως των ανθρώπων είναι η βελτίωσή τους, είναι τα σκαλοπάτια για τη βελτίωση της ζωής τους. Θα ήθελα να μου αναφέρουν τα λάθη που έχω κάνει προς άλλους. Τα λάθη που έχω κάνει προς την κοινωνία».

Πως γνώρισε την γυναίκα του;

«Ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου. Αν δεν ήταν η Άννα, μπορεί να μην έκανα ούτε τα μισά από αυτά που έχω κάνει. Με οδήγησε στην κοινωνικοποίηση. Και αυτό της το χρωστάω. Τη γνώρισα, διώχνοντάς την από το «Θεμέλιο», κατά τη διάρκεια μιας πρόβας», αποκάλυψε ο Γιώργος Νταλάρας.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024